Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oříšek pro pracovníky statistického úřadu, vysoce účinný Rohypnol pro diváka.. Nezlobte se na mě, ale než příště sledovat tuto nezáživně podanou šeď ze zapadákova, kde dávají lišky po lobotomii dobrou noc, tak to si raději osobně potřesu rukou se všemi těmi 436 bigotními blázny a do očí jim řeknu, že Ježíšek neexistuje.. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

,,Zločinnost nula v Rockwell Falls" --------- ano a proto tu mají šerifa a dva policisty. Asi by mi to bylo dost divné, ale hlavnímu hrdinovi to přišlo nejspíš normální. Pro začátek bych řekl, že tohle není horor. Určité prvky hororu tu jsou - festival (snížení počtu obyvatel) a možná ještě ,,děsivé" sny. Připočtěte k tomu prostřelenou hlavu a pár pomatenejch lidiček (jedna stará babka byla fakt děsivá) a horor vám to dohromady stále asi nedá. Ale musím říct, že thriller je to solidní. Idylická krásná vesnička, hudba přesně ladící k tématu, rostoucí tísnivá atmosféra. K záporům bych řekl toto: Děj se táhne tááákhle pomalu a na první pohled je vidět podobnost s Vesnicí nebo s 2001 maniaků. Avšak jak jsem řekl, jako thriller je to solidní. ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Škoda, že dobre budované napätie i príbeh chvíľami strácajú tempo, ale medzi mdlými béčkarskými kaprami je tento filmík vyslovene dravou šťukou. Fred Durst v úlohe citlivého a slabošského strážcu zákona je ozajstným high-lightom: od tohto "motherfuckerujúceho" sušienkára a drsňáka by takúto precítenú hereckú kreáciu človek nečakal. Aj vďaka nemu siaham aj po štvrtej hviezdičke. Kurnik, nabudúce možno uvidíme Marilyna Mansona v úlohe Matky Terezy... ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Kupodivu pěkný thriller, který mě zpočátku nijak nenatchnul a po první půhodině jsem ho vypnul. Když jsem si ho pustil asi po měsíci dál začal se mi líbit. Film pomalu ale jistě od té první půlhodinky gradoval. Příběhově je film hodně kvalitní, ale téměř od začátku vám je jasné, kdo Kadymu pomůže, a kdo bude proti němu. Největší překvapení čeká na konci, kdy se proroctví, které Populace tvrdí, vyplní, což mě dost překvapilo. Mít to trochu lepší zápletku a dodat tam pár detailů dal bych filmu určitě 4*. 7/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Číslo vládne vesmíru. O tom se přesvědčí Steve, když coby sčítací komisař přijede do městečka, v němž se po dlouhou dobu počet obyvatel nemění. A protože je Steve šťoural, tak záhadu odhalí, což se mu přirozeně stane osudným. Kdo je zvědavý, může dopadnou mnohem hůř, než že bude jen starý. A protože Steve není psycholog, chová se jako slon v porcelánu. Jasně, chce konat dobré skutky, jenomže neví, že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán. V některých momentech připomíná film 2001 maniaků, jen pohnutky obyvatel jsou zde jiné. Konec lehce očekávaný a logický. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama