Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

demented 

všechny recenze uživatele

Podarené vtipy/scénky sa striedajú s tými trapnejšími. To bol vždy hlavný problém Jackass-u seriálového/televízneho aj filmového - neschopnosť udržať si určitú úroveň kvlaity po celú dĺžku trvania. Naštastie v prípade filmu sa to už trochu zlepšilo. Knoxville a spol. by su už mali konečne zafixovať, že niekedy je menej viac. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Je tohle možné? Banda úchyláků předvádí několik opravdu nechutných scén a také scény, ve kterých si způsobují bolest. Například scéna, ve které si čtou něco na srdci v hotelu a ze srdce se vynoří pěst a ti chlápci se smějí, až tam lezou po zemi, tak bohužel ten smích mi připadá velmi nucený!!! Jinak abych jen nekrizitoval. Je samozřejmé, že se zde najde i pár vtipných scén při kterých se prostě zasmějete ale ty nechutné scény, například s koněm. To je prostě hnus, jenž se nemůže libit snad nikomu a nebo jsem možná nepochopil tento fekální humor!!!Dále mně potěšila velmi krátká účást skateové legendy Tony Hawka a bmx legendy Matta Hoffmana . Prostě průměr!!! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl trik "Zmizení Wee Mana prostřednictvím kypré matrony", ten musí uznat, že práce kouzelnického asistenta není žádné peříčko.. Stylový honácký úvod s Morriconeho Ecstasy of Gold a pak spousta kaskadérsko-vyměšovacích skopičin, kterým občas uškodila snaha aktérů nahradit přirozenost hraním, což nakonec nejlépe zvýrazní "nepodařené" scény při závěrečných titulcích. Skeč s prdící helmou a jejím následným zpětným efektem přejel hranice do státu Nevkus zcela nerušeně a celníci mu ještě nadšeně zamávali.. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jsou to "hovada" 😅, ale je to docela vtipný  i úchylný, občas nechutný 🤤 a ubohý..... Nezralí chlapečkové si hrajou. Nicméně pár minut bohatě stačí, pak je toho dost! By mě zajímalo, kdo by chtěl takový "hovada" doma. 💩 Ať se baví, ale jen na vlastní triko, neměli by do toho zatahovat ostatní! Některým až evidentně ubližují! ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

jackass2 je lepší než jednička, dost mě překvapilo že knoxvillova parta vůbec nevyměkla. Ono je to třeba pro nás co jsme relativně zdraví sranda, ale dokáži si živě představit že hodně lidí, co to štěstí nemá, musí takovýto alkoholem/drogama/práškama/dovíčím otupělí magoři co si neváží zdraví docela vážně srát. Každopádně je fascinující co dokáží všechno vymyslet, fantazie jim určitě nechybí. V jackass2 má největší hk scény knoxvill ostatní teda nic moc, hlavně mě zklamal steve-o i když nápad dát si tasemnici na oko je něco co může vymyslet jen naprostej blb a popravdě byla to jediná scéna kterou jsem musel přetočit. Asi nejlepší nápad byla ohrada s býkem a houpačkama to byla fakt sranda. No jednu věc jsem si u tohoto filmu ale vážně uvědomil. Měj rád své kamarády :) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)

Reklama

Reklama