Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

higuain odpad!

všechny recenze uživatele

What the fuck? Takže hráč po nehodě s otřesem mozku spadne o zápase mistrovství světa na hlavu, že si jí div nerozsekne a nikoho z doktorů to ani trochu nevzrušuje, dokud po zápase nezkolabuje, jasně. A úplně mám před očima, jak by jediná reakce na smrt hráče během mistrovství byla minuta ticha. Nesmyslné a uměle vecpané rádoby dramatické zápletky tady působí stejně komicky jako ty telenovelní vsuvky s "životníma láskama" obou anglických reprezentantů. Možná ještě větší problém však je, že to ani nejde nazvat špatným zakončením trilogie, poněvadž návaznost na první dva díly jaksi chybí, což je tristní už jenom proto, že dvojka skončila poměrně otevřeně. Na druhou stranu, pro Annu Friel asi dobře, že do takovýho hovna nevlezla. Nakonec i Munez je tady jenom proto, aby se to mohlo jmenovat Goal 3 a vysát to nějaký prachy ze známé značky, jinak je zcela nadbytečnou postavou v už tak zbytečném filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sladkokyselá limonáda s křečovitou snahou vyvolávat slzičky, která s fotbalem nemá prakticky nic společného. je to zmatené, nevtipné a absenci scénáristické invence tvůrci občas nahrazují až neúměrně dlouhými fotbalovými záběry z MS 2006. Jediné pozitivum vidím v ústřední dvojici Leo Gregory - JJ Feild a v hezkých holkách. 20% ()

Reklama

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nejdojemnější ovšem také nejhorší díl série. Nejvíc mě na tomto filmu dostalo, jak jsou primitivně digitálně vytvořeny záběry, kdy hráč je na hřišti nebo se ocitá v zápase, je naprosto průkazné, že hráč je na hřišti sám a za ním běží jen záběry z mistrovství světa. Jestli očekáváte další příběh Santiaga Muneze, tak na to raději zapomeňte. Tentokrát se mo dostalo pramálo prostoru. Ovšem i přes všechny tyto kazy na kráse, musím podotknout, že zde byly i hezké chvilky, na které se nechalo koukat proto hodnotím slabšími 55 % ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si "Mexická vlna" rozhodně nezasloužila. Toto pokračování prostě nemělo být natočeno. Nemastné a neslané, málo fotbalových scén a málo (vlastně skoro vůbec) vidíme Santiaga na fotbalovém hřišti. [možný spoiler] Popletený děj, který se "věnuje" anglickému národnímu mužstvu na MS 2006 v Německu. A zase záběry na Beckhama:) Nevíme co se stalo se Santiagovou přítelkyní a co s jeho rodinou. Nedozvíme se nic! A hlavně tu chybí herec Alessandro Nivola, který v prvních dvou dílech skvěle ztvárnil postavu Gavina Harrise. Vlastně nevím za co dávám tu jednu hvězdu:) ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bol prúser.Ten kto dal tomuto filmu viac ako 2* tak do obľúbených si ho nedám a hneď objasním prečo.Zlý herci(neskutočne ma srali),zlá kamera(strašne amatérsky natočené),zábery z futbalu totálne chaotické,dej filmu keď to tak možem nazvať je jeden s najsprostejších aké som kedy videl.Film hrá hlavne aby to bolo zábavné ale jediné čo dosiahol je že jedna trápna scéna strieda druhú a ešte trápnejšiu.A toto že je pokračovanie a v čom asi?Len tam hrá K.Becker aj to len vo vedlajšej roli a s veĺmi debilným účesom.Zábery ako sa kosí trávnik alebo ukladajú uteráky tu nemali čo robiť,neviem či to len mne vadí,ale hlavne to malo byt o futbale a nie o porno filme.Režisér je totálny magor. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)
  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)

Reklama

Reklama