Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek Bratři Solomonovi vypráví vtipný příběh Deana a Johna Solomonových, dvou dobrosrdečných, ale společensky nemožných bratrů. Když zjistí, že posledním přáním jejich umírajícího otce je mít vnouče, vydávají se hledat někoho, s kým by si mohli pořídit dítě. Jenže mládenci, kteří strávili svá formativní léta v arktické divočině bez sebemenšího kontaktu s opačným pohlavím, postrádají jakékoli sociální dovednosti a jejich snahy dosáhnout otcovství se katastrofálně zvrtnou. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice umělá komedie posazená do prostředí rodinných vztahů .. přesněji ve stylu "Jsme dva bratři a hledáme dítě - Zn. Cokoli, kdykoli a jakkoli". Střeštěnej a bláznivej film to je, ale ne v dobře zajetych kolejích. Řada fórů je ohraných nebo tak blbých, že se člověk ani nezasměje. Holt, strnulá oddychovka pro jedno použítí .. víc se od toho nedá čekat. [39%] ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pri čítaní tých komentárov som sa rozhodoval, či to vôbec stojí za to obetovať tomu hodinu a pol času. Ale dobre, že som to riskol! Tento film patrí do tej kategórie filmov, ktoré sú tak strašne dementné, až sú v konečnom dôsledku skvelé! Občas treba aj nejakú tú bláznivú komédiu a títo bratia sa o ňu naozaj postarali - toľko skvelých hlášok a scén pokole, no stálo to za to (aspoň pre mňa určite)! No treba všetko brať s rezervou a treba sa trochu aj povzniesť nad to, že ten ich humor je fakt dosť infantílny a miestami až príliš stupídny. Aj také raz za čas treba a hoci väčšina komentárov sú len samé zatrpknuté sťažnosti, ja som sa dobre pobavil. Veď dvoch dementov, čo vyrastali na Severnom póle a nevedia rozoznať slušnosť od zvráteností - to človek nevidí len tak každý deň... ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsme se seznámili s místními hrdiny ve filmu Hurá do basy chtěli jsme víc. Bob Odenkirk na mě vyskočil v nedávném podcastu a já se začal znovu zajímat, došla řada na Solomonovi. Jízda maličko polevila, ale 39% z filmu činí jeden z nejvíc podhodnocený film vůbec. Je to infantilní humor, který se zde stupňuje až to občas bolí, ale to je přesně naše krevní sraženina. Studuji teď kombi vysokou a komedie už ani nesleduji, zkrátka mně málokdy rozesmějí, jsou ovšem výjímky jako tahle. Proto díky Bohu za ní, za teplý bratry, protáhlé výrazy, nesmyslné hříčky i vkusný dabing. S tímto filmem máte zaděláno na kvalitní večer. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tihle bratři rozumu moc nepobrali, o to větší by s nimi mohla být sranda. Je tomu tak z poloviny, protože některé gegy jsou až moc trapné, ale najdou se takové, u kterých jsem se zasmál. Příběh je teda úplně mimo mísu, ale dá se to vydržet až do konce. Jak jinak než sladkého... Zajímavosti: Nápis za letadlem byl dlouhý 1,2 kilometry a vyšel bratry na 3550 dolarů. :-) 43% ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Takoví novodobí Blbý a blbější. Např. při scéně, kdy jeden bratr přestěhuje tatínka do jejich bytu, hodnotí to druhý bratr přesně ve stylu, jak by to udělali v tom zmiňovaném filmu. Dobré scény byla např. když už našli jednu potenciální matku "korpulentního tvaru", která je přesně dle jejich představ a ta celá rozradostněná, že se jí také splní její sen, vběhne do cesty autobusu nebo zcela jednoduchá scéna s letadlem, které táhne za sebou nápis, jenž je v nejdůležitějším místě rozdělen:) Nu což, bavil jsem se dávám 3*. A to dokonce lepší 3*;) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je uvedeno, že Santa Klaus bydlí na severním pólu, v nulových souřadnicích. Zeměpisná šířka severního pólu je však 90 stupňů severní šířky a zeměpisná délka se neuvádí, neboť na severním pólu se sbíhají všechny poledníky. (rakovnik)

Reklama

Reklama