Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

topi 

všechny recenze uživatele

No nebylo to vůbec špatný a vůbec jsem se nenudil. Gore scény byly vymazlený (mohlo by jich být víc) , hlavní hrdinka s krásnými vnadami byla taky perfektní, stejně tak jako vyšinutej hlídač objektu, ve kterém se celý příběh odvíjí. Co mi tam prostě scházelo, byla aspoň trocha originality. Takových filmů na podobný téma je fakt mraky. Ale i přesto je to dobrej hororovej thriller, u kterýho se atmosféra perfektně stupňuje. Na scénáři zapracoval i Alexandre Aja a film i produkoval. Zajívostí je, že hudbu nahrál Slovenský národní orchestr. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Adrenalínový horror/thriller, ktorý začína pekne pozvoľna, ale graduje v napínavú jazdu s niekoľkými gore scénami, ktoré napätie len podtrhujú a stupňujú. Hlavná hrdinka je sympatická kočka, ktorej palce držať budete, prázdne garáže majú svoju pochmúrnu atmosféru, pekné a tak trochu zimomriavkové je využitie vianočných piesní, čo platí i o zasadení filmu do melancholického vianočného obdobia, napätie postupne hustne a graduje vo vydrené finále. Vydarený kúsok. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jo podzemní garáže jsou masakr. V době kdy velké vlny narůstu sexuálního násílí žen vůči mužům se jako vysoce atraktivní muž těmto prostorům vyhýbám už z dálky, protože v takových podzemních garážích může za každým sloupem číhat nějaká sexuálně vyšinutá žena, která by mě bezmocného a bezbraného mužíčka zneužila raz, dva. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Hezká napínavá, dramatická atmosféra. Moc dobrý výběr hlavních rolí. Rachel Nichols je sympatická a Wes Bentley zahraje svou roli na jedničku. Správný osamocený psychopat. Fakt dobrá postava ten Thomas. Scénář vcelku i mrazivě reálný, uvěřitelný, ale hrozně, hrooozně, natahovaný. Do poloviny film skvěle utíká, je pořád se na co dívat, dějí se nové a nové věci. Druhá polovina, 40 min, je jen a jen naháněčka. Uteče mu, najde jí, uteče mu, najde jí atd. A to fakt hrozně po 20ti minutách začne nudit. Nemohu upřít moc dobrou scénu ve výtahu, ale jedna vyčnívající scéna za 40min je prostě málo. Max ještě Elvis Presley pobavil. Jako jednohudba ale P2 funguje i dobře. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Téměř ve všech směrech se jedná o průměrný horor. Napětí slušné, prostory pro horor taky velmi zajímavé, nějaká ta brutalitka a krev se taky najde. Solidní herecké výkony, jak psycho týpek, tak bloncka, to odehráli celkem přesvědčivě. Občas sice něco zaskřípalo, ale na to už jsem v podobných filmech zvyklý a dokážu leccos odpustit. Film jsem si užil, nejedná se sice o žádnou bombu, ale thrillerového fandu to určitě zabaví. Jediná věc, která je tu nadprůměrná, je víte co, že pánové? Rachel Nichols dokáže svým P1 a P2 udržet v pozornosti především mužské publikum a to i jedince, které ostatní dění moc nebaví. 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)
  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)

Reklama

Reklama