• bassator

17. 12. 2009 - 3/4 filmu - 40%(22.1.2010)

• WANDRWALL

to nemusíte zdůrazňovat, že nejste ani svatí, a k tomu ani andělé. To o vás člověk ví už dávno.(1.4.2011)

• topi

Hrozně slabý a strašný herecký výkony, hlavně Ester Geislerová a i Adamovská je slabá. Příběh je taky slabota, od Ivana Klímy bych čekal lepší látku. Už když jsem to viděl poprvé, tak se mě to nelíbilo a ted´ jsem se přesvědčil, že to opravdu stojí za prd.(6.7.2011)

Předtím jsem se díval v TV na nějakou sl. Marplovou, kde byla zápletka neskutečně překombinovaná, celé to bylo přehnaně zamotané, nevěrohodné, umělé. A pak jsem následně mrknul na tento filmeček a nějak jsem se vrátil do reality. Mělo to své mouchy, ale v rámci TV produkce mi to připadalo dost dobré...takové civilní. Takže pod tímto dojmem dávám i čtvrtou*, ale normálně by to aspirovalo u mne na 3*.(13.9.2011)

• RaidingTombs

Zacnete koukat, mezitim se mozna zvednete udelat si kafe, protoze se vam u toho bude chtit spat, pak to skonci, vypnete televizi a nez se zvednete z kresla, tak na tenhle film zapomenete. Doporucuju jako kulisu k nejake jine cinnosti. Treba usinani na gauci po nedelnim obede.(14.3.2011)