foto

Ester Geislerová

  • nar. 5.3.1984 (33 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ester, nejmladší sestra z tria umělkyň - herečky Ani Geislerové a malířky a zpěvačky Lenky Geislerové, se narodila v roce 1984 a je téměř o deset let mladší než její dvě sestry. Studovala na výtvarné škole propagační design, ale nyní se věnuje hlavně herectví a modelingu. Jako dítě si zahrála např. ve filmu F. A. Brabce KRÁL UBU. V roce 2002 se stala vítězkou Elite Model Look pro Českou republiku.

Ester je určitě pokládána za jednu z nejnadanějších mladých českých hereček, která má i velké předpoklady do budoucnosti. K jejím nejvýznamnějším rolím patří postava německé dívky Krystýny z televizního filmu režiséra Viktora Polesného HODINA TANCE A LÁSKY a hlavní role Ágnes v experimentálním snímku F. A. Brabce KRYSAŘ. Nedávno jsme ji ale mohli vidět i v televizní inscenaci VRAŽDA KOČKY DOMÁCÍ nebo v roli protivné sestry Marty ve SNOWBOARĎÁCÍCH.

Co se týče Esteřina soukromého života, je nejdříve nutno podotknout, že je jednou z těch celebrit, které o své práci mluví ochotně a rádi. Zeptejte se však Ester Geislerové na slavnou sestru Aňu a vyskočí jako čertík z krabičky. Na otázky ze soukromí je totiž převážně alergická. V roce 2005 se Ester provdala za osmadvacetiletého filmového architekta Jana Kadlece a je zajímavé, že narozdíl od svých dvou také vdaných sester přebrala Ester manželovo příjmení. Není již tedy Geislerová, ale Kadlecová. Ještě v témže roce se Ester stala matkou, narodila se jí dvojčata – chlapeček Jan Etien a holčička Mia Rosa.

Monika "M_I_A_13" Rysulová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Svatba mojí sestry
2016 Černý dort (studentský film)
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
2011 Dům
2006 Malá pokušení (TV film)
2005 Doblba!
Krev zmizelého
2004 Horem pádem
Snowboarďáci
Vražda kočky domácí (TV film)
2003 Hodina tance a lásky (TV film)
Jesenná (zato) silná láska
Krysař
Most
O Ječmínkovi (TV film)
2002 Estrella, La
2001 Ani svatí, ani andělé (TV film)
Oběti: Svědek (TV film)
Samota (TV film)
Věrní abonenti (TV film)
2000 Jabloňová panna (TV film)
Noc mezi námi (studentský film)
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)
Zimní víla (TV film)
1996 Král Ubu
1993 Princezna Fantaghiró 3 (TV film)

TV seriály

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Na vodě (TV seriál)
Poprvé (E09)
V režisérově režii (E08)
Na suchu (E05)
další epizody (6)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (E01)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Silný kafe (S02E25)
Nevítaný host (S02E22)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
2005 Snowboarďáci (TV seriál)

Dokumentární

2005 Film o filmu: Krev zmizelého (TV film)
2004 Film o filmu: Snowboarďáci (TV film)
Rex-patriates

TV pořady

2014 Český lev 2013 (TV pořad)
2013 Ceny české filmové kritiky 2012 (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Hudební videoklipy

2002 Kryštof - Obchodník s deštěm (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace