foto

Ester Geislerová

  • nar. 5.3.1984 (35 let)
    Praha, Československo

Biografie

Ester, nejmladší sestra z tria umělkyň - herečky Ani Geislerové a malířky a zpěvačky Lenky Geislerové, se narodila v roce 1984 a je téměř o deset let mladší než její dvě sestry. Studovala na výtvarné škole propagační design, ale nyní se věnuje hlavně herectví a modelingu. Jako dítě si zahrála např. ve filmu F. A. Brabce KRÁL UBU. V roce 2002 se stala vítězkou Elite Model Look pro Českou republiku.

Ester je určitě pokládána za jednu z nejnadanějších mladých českých hereček, která má i velké předpoklady do budoucnosti. K jejím nejvýznamnějším rolím patří postava německé dívky Krystýny z televizního filmu režiséra Viktora Polesného HODINA TANCE A LÁSKY a hlavní role Ágnes v experimentálním snímku F. A. Brabce KRYSAŘ. Nedávno jsme ji ale mohli vidět i v televizní inscenaci VRAŽDA KOČKY DOMÁCÍ nebo v roli protivné sestry Marty ve SNOWBOARĎÁCÍCH.

Co se týče Esteřina soukromého života, je nejdříve nutno podotknout, že je jednou z těch celebrit, které o své práci mluví ochotně a rádi. Zeptejte se však Ester Geislerové na slavnou sestru Aňu a vyskočí jako čertík z krabičky. Na otázky ze soukromí je totiž převážně alergická. V roce 2005 se Ester provdala za osmadvacetiletého filmového architekta Jana Kadlece a je zajímavé, že narozdíl od svých dvou také vdaných sester přebrala Ester manželovo příjmení. Není již tedy Geislerová, ale Kadlecová. Ještě v témže roce se Ester stala matkou, narodila se jí dvojčata – chlapeček Jan Etien a holčička Mia Rosa.

M_I_A_13

Herecká filmografie

Filmy

2019 LOVEní
Problémy prvního světa
Psi nenosí kalhoty
2018 Chata na prodej
Dvě nevěsty a jedna svatba
Ócuka
2016 Černý dort (studentský film)
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
2011 Dům
2006 Malá pokušení (TV film)
2005 Doblba!
Krev zmizelého
2004 Horem pádem
Snowboarďáci
Vražda kočky domácí (TV film)
2003 Hodina tance a lásky (TV film)
Jesenná (zato) silná láska
Krysař
Most
O Ječmínkovi (TV film)
2002 La Estrella
2001 Ani svatí, ani andělé (TV film)
Samota (TV film)
Věrní abonenti (TV film)
2000 Jabloňová panna (TV film)
Noc mezi námi (studentský film)
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)
Zimní víla (TV film)
1996 Král Ubu
1993 Princezna Fantaghiró 3 (TV film)

TV seriály

2019 Policie Modrava (TV seriál)
Muž v pozadí (S03E02)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Hračka (E01)
Specialisté (TV seriál)
Na uhel (S02E32)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Případ starosta (S02E04)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Na vodě (TV seriál)
Poprvé (E09)
V režisérově režii (E08)
Na suchu (E05)
další epizody (6)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
Kurýr (TV seriál)
Černý lotos (S02E08)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Pod hladinou (S01E01)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Silný kafe (S02E25)
Nevítaný host (S02E22)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Snowboarďáci (TV seriál)
2001 Oběti (TV seriál)
Svědek (E03)

Dokumentární

2019 Moje svoboda
2005 Film o filmu: Krev zmizelého (TV film)
2004 Film o filmu: Snowboarďáci (TV film)
Rex-patriates

Hudební videoklipy

2019 O5 a Radeček ft. Celeste Buckingham - LOVEní (hudební videoklip)
2002 Kryštof - Obchodník s deštěm (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Moje svoboda

Host

TV pořady

2019 Koptashow (TV pořad)
2018 25. Český lev (TV pořad)
2014 Kovy (TV pořad)
Český lev 2013 (TV pořad)
2013 Ceny české filmové kritiky 2012 (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace