Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Kvalitný lowcost survival, ktorý dokazuje že Briti žaner vedia. Vedia z minima vyťažiť maximum (rozumej jeden chadný ostrov, šedé mraky a hneď je pochmúrna nálada), nešetria krvou a hlavne postavám (nielen vďaka prízvuku) človek zväčša fandí a na rozdiel od otravných amerických rovesníkov nepraje rýchlu smrť. Originality by sa človek nedorezal, ale bavil som sa, aj keď nie tak ako u Severance. 60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta sígrů z polepšovny na opuštěném ostrově a jeden psychopat se smečkou psů, který ze zištných důvodů hodlá všechny zmasakrovat. Celkem výživná britská naháněčka, která sice nepřekvapí ani nevyleká, ale zaručeně pobaví. Potěší britský rukopis a nakonec i herci. Zejména toho největšího parchanta z pasťáku budete spolehlivě nenávidět. 60% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Šikana v lapáku dovede nezletilé vejlupky až na ostrov, kde není žádný KFC, aby utužily charakter.......Vyvražďovačka, držící se ničím nepřekvapujícího schéma. Párkrát jsem byl napnutej, ale v podstatě se nic překvapivého nestane. Bohužel. Průměrně drsné záběry, vedle nichž má na povrch vystupovat psychologie jednání ,,ve skupině pod tlakem". Dobrý je dobrý a zlý.... . Neurazí, ale nenadchne. Na jedenkrát ujde. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Veľmi podobný motív už bol výborne spracovaný v Lovcoch myšlienok a preto som sa dosť obával, že ho Pustatina bude len tupo kopírovať. No, mýlil som sa a Pustatina je remeselne veľmi slušne zvládnutý horor. Presne síce neviem povedať, či sa skutočne jednalo o horor, ale atmosféru to malo a to dosť dobrú. Po tejto stránke však u mňa predsa len vyhrávajú Lovci myšlienok, inak im Pustatina veľmi šlape na päty. Jedine obsadenie nebolo nič extra, ale aj tak som bol jednoducho milo prekvapený. Rozhodne to nenudí a občas je to aj napínavé. Za posledné roky v rámci žánru vysoký nadpriemer a tak nevidím žiadny dôvod, prečo si tento drsný filmík nepozrieť znova. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ani mě tolik nemrzí, že se nedočkáme tolik brutalit. Pár jich tu je, ale víc se mi líbí hodně syrová a až poměrně absurdní atmosféra, která ani na chvíli nepoleví. Opět zde není tolik hororových/slasherových klišé a většina z tý bandy se chovají jako naprostý idioti, což v tomhle případě dává i docela smysl. Film táhne naprosto fantastickej Toby Kebbell, kterej toho svého magora zahrál hodně autenticky a veškeré jeho vyhrocené výstupy, skutečně stojí za to. Co se mi i líbilo, tak celkové znázornění samotného "lovce". Je zde osobní motiv, takže jsem ani příliš neočekával že se bude chovat racionálně, ale bude se s nimi opravdu hodně patlat. Líbil se mi i celkovej, nervozní hudební motiv. Poslední bitka na nože je brutální a má to, to "pravé ostří". Navíc tempo se žene solidně vpřed a i prostředí je dost magnetické. Nadšenej jsem tedy zejména kvůli charakteru Tobyho, pač ti ostatní jsou spíš neschopný imbecilové na odstřel :-) jeden z mála filmů, kde budete víc fandit spíš té záporné straně, což je i pochopitelný. Já jsem byl víceméně ve středobodu a nechal jsem se spíš unášet tou surovou vybíjenou. Zamrzí maximálně nevýrazný audiovizuál, nevhodné střihy a nějaká, skutečně památná scéna co by utkvěla, zde není. Chválím však dost velkou nekompromisnost, co film nabízí. Další, kvalitní Britské, syrovější béčko! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)
  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama