Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romy a Michele (Mira Sorvino a Lisa Kudrow) se znají od dětství, chodily spolu na střední školu, ale díru do světa rozhodně neudělaly. Když se dozvědí o maturitním srazu po deseti letech, životní úspěchy si prostě vymyslí...  Romy (Mira Sorvino) a Michele (Lisa Kudrow) jsou už od dětství nejlepší kamarádky a od maturity také spolubydlící. Žijí v jižní Kalifornii a jejich život je absolutně bezstarostný, plný zábavy a mejdanů. Když se doslechnou o srazu se střední po deseti letech, začnou bilancovat a jsou samy překvapené, že se nemají čím pochlubit. A tak se rozhodnou, že si své životní úspěchy prostě vymyslí. Romy a Michele přijíždějí na sraz absolutně připravené předstírat svůj úžasný život, především před jejich starými rivalkami – roztleskávačkami. Jenže když se znenadání objeví spolužačka Heather Mooney, která zná pravdu, jejich sehraná šaráda je u konce… (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejná komedie o dvou pipkách, která by se dala přirovnat třeba k filmu Prostě sexy. Taky to neni zrovna žádnej zázrak, ale přecejenom dám jednu hvězdičku navíc za asociální a ironickou Janeane Garofalo. Jestli máte rádi 80´s sračky typu Boy George, Cyndi Lauper a podobně, tak si klidně přidejte hvězdičku navíc. A když už jsem u tý muziky, tak je zajímavý, že skoro ve všech americkejch filmech hrajou na diskotékách La Bouche - Be my lover. ()

ivamka 

všechny recenze uživatele

Taky se to vždy u vás na srazu ze školy rozdělí na šprty a ignoranty? Tyhle dvě holky chtěly protrhnout bariéry a něco změnit. Ale ono se i tak toho hodně změnilo. Asi jak Libor Sedláček, kterého jsem v osmičce doučovala slovesné třídy a stejně dostal za pět, ten pablb s tupým úsměvem přišel, že má dva obchody a firmu na vodařské práce. Ale tenhle film byl skvělý. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie nenápadně narážející na velký problém "západního světa", zvláště pak Spojených států, tedy honbu za úspěchem a penězi. Kdo nemá tolik peněz a není úspěšný je nula. Hlavně je to ale klasická oddechovka. A odpověď na otázku, která z těch dvou je krásnější je naprosto jasná, Mira Sorvino. ()

Haloo5 

všechny recenze uživatele

Stupidita, ktorú som sledoval iba z donútenia. Približne načrtnuté (BACHA menší SPOILER :D): vata, vata, vata, blbý nápad, predstieraný sex, vata, vata, odhalenie, vyjasnenie, porozumenie, príchod "princa", tanec (asi paródia hriešneho tanca v trojke), odlet helikoptérou.... Aby to bolo fér, občas som sa bavil a herečky sú pekné. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film meho detstvi. Kdyz nam s nejlepsi kamaradkou bylo tak dvanact let (coz je zhhruba kolem data premiery), tak jsme ho povazovaly za svoji bibli :D Nutno dodat, ze v ty dobe jsme poslouchaly Spice girls a nejvetsi ulet byly modre nalepovaci nehty z Brava. Kdyz jsem film videla po deseti letech, byla jsem prekvapena, jak se vsechno zmenilo. Hezoun uz vubec nebyl hezou, ale slizkej princ, kterymu jeho kun uz davno ujel, a obe hlavni hrdinky byly prasteny holky, ktery v zivote vlastne nic nedokazaly, ale presto mely jedna druhou. Takze jedna hvezda za sentimentalni vztah a jedna hvezda ze Lisu Kudrow a blaznive kostymy obou herecek. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama