Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexterovým světem otřese jiný sériový zabiják přezdívaný „mrazákový vrah," který ho tajně kontaktuje a dá mu najevo, že zná jeho hrůzné tajemství. Dexterova sestra je mezitím přeřazena do oddělení vražd. (HBO Europe)

Recenze (6)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na scéne sa objavuje vrah policajta v utajení, ktorý konal na príkaz miestneho drogového bossa. Policajtom na oddelení sa to samozrejme nepáčilo. Vrah z chladiaka zatiaľ mlčí ale necháva Dexterovi odkaz v chladničke, čo je ešte tajomnejšie. Dexova sestra je povýšená a stáva sa oficiálne členkou mordparty aj keď jej priamej nadriadenej to nie je moc po chuti. Prevedenie: Prvá časť bola zaujímavá. Druhá ale nič nové nepriniesla a príbeh sa stáva sterilný. Najzaujímavejšia dejová linka okolo vraha, ktorý vysáva štetkám krv je na bode mrazu. 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak samotná hlavná dejová línia sa až zas tak extra dopredu nepohla, ale je tu veľa nového. Sestrička sa dostáva na oddelenie vrážd a pribúda nám tu jeden nový a závažný prípad. Zdá sa, že celé oddelenie bude mať čo dočinenia s istým hustým mafiánom. Výsledkom sú už tri mŕtvoly počas epizódy číslo 2. No a Dexter pokračuje v tom, čo mu ide najlepšie, v prevádzkovaní vyššej spravodlivosti. A opäť jeho obeti nič príjemnejšie ako ho čaká na Dexterovom privítacom stole neprajeme. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl byl sice o něco působivější, ale i druhá epizoda mě velice bavila, v ději se nevyskytl žádný větší problém, který by mi zkazil dojem, takže jsem neměl důvod pro to, abych snížil své hodnocení o více než jednu hvězdičku. No, myslel jsem si, že s odstupem let budu kritičtější. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se už v druhém díle začíná mírně větvit, a to včetně flashbacků z minulosti může být pro někoho dosti matoucí. Z těchto důvodů jsem si musel tento díl dát na dvakrát a asi i kvůli tomu jsem se u konce přestával orientovat ve jménech. Rozhodně ale nedoporučuji seriál z tohoto důvodu zatracovat a dát šanci minimálně celé sérii. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama