Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter odhalí, že jeho biologický otec, kterého třicet let považoval za mrtvého, zemřel teprve nedávno a zanechal mu veškerý svůj majetek včetně domu. Na víkend si tam s ním vyrazí Rita, Debra a Rudy. (HBO Europe)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože jsem už seriál jednou viděl, postupné odhalování minulosti mě i teď hodně baví stejně jako Rudyho propracovaný plán. Jako obvykle jsem se i tentokrát u Dextera velmi dobře bavil, vypadá to, že jsem představitelem té pravé cílové skupiny, pro kterou byl seriál natočen. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl pomalu odkrývá Dexterovu minulost. Linky ostatních charakterů zde působí dost nuceně. Vztah mezi Dexterem a Rudym se znamenitě vybarvuje, až jsem se kolikrát musel pousmát. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter sa vydáva s frajerkou na menší víkednový výlet do domu jeho biologického otca, ktorý práve zdedil. Jeho sestra si asi myslí, že im bude dvom smutno a tak príde aj s frajerom na návštevu. Opäť skvelá kriminálna zábava, len mi po tom, čo už divák pozná vraha, pripadá samotný Dexter trochu pribrzdený. Ono tých nápovied tam zopár je, pričom ich hlavná postava absolútne priehlada. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dex zisťuje že mu jeho adoptívny otec nepovedal celkom pravdu o jeho biologickom otcovi, ktorý mu z čista jasna odkázal celý svoj hnuteľný majetok. Dex ale cíti že tu niečo nehrá a Chladničkový vrah je bližšie než by sa mohlo zdať. Prevedenie: Veľmi dobrá časť s rodinným výletom ala dvaja vrahovia a dve hlúpe naivky. Vedľajšia dejová linka so svedomím policajného kolegu bola tiež celkom tajomná a zaujímavá ale pointa vyfučala do vetra jedným rozhovorom čo je celkom škoda. Ale na Haity sa ešte podľa mňa vrátime. 91% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama