Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to mnohem lepší, ale i tak je to dobrý, řekla bych celou dobu takový průměrný film o novinářích a jednom bezdomovci, který se zamiluje do zpěvačky a má štěstí. Vylepšil to pouze Steve Buscemi, který je pro mě přímo úžasný, ať už hraje v jakékoliv roli a zde měl skvělou vizáž. Na 4. hvězdě má kromě Steva zásluhu také výborný konec, jinak je to totiž takové o ničem a nic mě nějak extrémně nezaujalo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taxi teda Donny Kerabatsos /hral tuto postavu Steve Buscemi z Big Lebowski/ zahral spolu s Blakeom /tuto postavu zase hral Michael Pitt vo filme Last days 2005/. A slo im to, ide tam o newyorskeho paparazziho, dalsi mladik sa zamiluje do akejsi holky, zavist, zradu kamarata a tak. Herci a herecky zo soubyznysu patria do vseobecneho rozhladu, ten je tu zobrazeny dost netradicne. Jo a za vyborny zaver dam : 85 % ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sympatickej filmek se skvělejma hercema, tím myslím Michaela Pitta, Stevea Buscemiho a Alison Lohman. Obzvláště z Pitta charisma přímo čišelo. Obzvláště z Buscemiho čišelo herecké umění. Obzvláště z Lohmanové čišela krása. Nejen tohle byla kombinace, která z toho udělala fakt dobrej filmovej zážitek. Myslím, že Tom DiCillo se za film nemusí vůbec stydět a vůbec to není horší než jeho ostatní filmy. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Tahle pichlavá kritika blyštivého pozlátka (zevnějšku) a prázdného vnitřku se dá efektivně aplikovat nejenom na filmový svět Hollywoodu se všemi svými celebritami, nýbrž i na další mainstreamové lidské obory. Je dobře, že hlavní role ztroskotanců a vyvrhelů společnosti ztvárňují dva zdatní herci (klasicky úžasný Buscemi, ale čím dál tím víc mám v oblibě i Pitta), kteří své charaktery utáhnou. Naopak celebrity "hrají" špatně až estrádně (Lohman ujde). A právě to se mi na tom líbilo, že z nich DiCillo dokázal udělat pouhé ploché loutky, které se hýbou, jak jim někdo nařídí (jenom ty špagáty tu chybí). Pokud mě v tuhle chvíli napadá jediná věc, která je na csfd krutě nedoceněna, pak právě tahle. 90% ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem o tom takhle nikdy nepřemýšlela, ale zřejmě i takové pochybné bytosti, jakými jsou papparazzi, touží po uznání svých rodičů. Steve Buscemi předvádí svého fotografa se vší bídou jeho profese dokonale a co se týká Michaela Pitta, já jeho křehké, podivínské typy, co ztvárňuje v těch svých nezávislých filmech, obdivuji už delší dobu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)

Reklama

Reklama