Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Michael Pitt so špinavou vizážou Kurta Cobaina ako schopný hajzlík a Steve Buscemi s vizážou prestarnutého upíra s absťákom ako menší a neschopnejší hajzlík. Prvá polovica je skôr priemerná, herci idú ako keby na autopilota, čo vynahradí druhá polovica, keď sa snímka slušne rozbehne a dostaneme sa od lúzrov k hviezdam. Buscemi a Gershon si bohužial nevšimli, že majú na chrbte neviditeľné schody, po ktorých sa pomerne pohodlne dá dostať vyššie, ako sú oni. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Trošku zdlouhavě se film dává do tempa. Steve jako paparazzi, který nesnese když ho přeroste jeho "učeň a kamarád", kterému jako homelessovi pomohl k lepšímu živobytí a nabídl mu přístřeší svého bytu. To vše ale bohatě vynahradí tak uvěřitelný a čistý konec na který jen tak nezapomenete. Buscemi jako paparazzi a Michael Pitt jako homeless a filmová hvězda byli výborní. Hudba Anton Sanko. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Víte, za tu dobu, co server CSFD.cz navštěvuju (tento prosinec to už bude třetím rokem) jsem si už zvykl, že některé filmy jsou zde brutálně podceněny (tenhle) a některé naopak si v klidu lebedí v TOP 200 a IMHO tam nemají co dělat (všemi milovaný Pán prstenů). Ale co. Vždy jsem si říkal, že to je hlavně o lidech, kteří zde hodnotí. A o to větší to byl pro mě šok, když jsem zjistil, po dokoukání tohohle skvostu, jaké zde má hodnocení. To mi fakt vyrazilo dech. Tento snímek by si zasloužil být zde v červené barvě. A proč? Protože tohle byla skvělá jízda. Už začátek - styl kamery, hudba, Michael Pitt, který nemá s Bradem nic společného - mi napověděl, že tohle nebude jen tak obyčejný snímek. Potom tu máme paparazziho (ne, on vlastně není paparazzi, on je profesionální fotograf, který na to má licenci!) Steva Buscemiho, který v téhle roli přímo září. Jeho fotografa v jednu chvíli máte rádi, pak ho nenávidíte a někdy ho i litujete. Dále tu máme Alison Lohman (na kterou se těším ve filmu Stáhni mě do pekla) která mi předvedla, že není jen pěknou tvářičkou, ale umí i hrát. Navíc její K'Harma je dokonalou parodií na dnešní některé slavné (přiznejme si to, která slavná dnes nemá vlastní parfém, nepokouší se zpívat atd.?) ale zároveň nám taky ukazuje, že i takové mají city. Navíc poslední 10 minut jsem skoro nedýchal a jen jsem napjatě čekal, co bude dál. Tomuto filmu se tak povedlo něco nevýdaného. Probojoval se do mé TOP 10. Pro srovnání, některým filmům (Moulin Rouge) to trvalo např. 3 zhlédnutí, kdežto tomuhle jen jedno. Určitě si jej seženu a pustím si jej znovu. P. S. Rozhodně si počkejte do konce titulků, aby vám neunikla poslední scéna "Steve Buscemi ve studiu." ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

I jeden z nejlepších herců světa Steve Buscemi nemusí mít svůj den. Pravda, výkon předvádí pořád dokonalý, ale film mě velmi zklamal. Snad kromě mojí oblíbenkyně z Big Fish, nádherné Alison Lohman mě film ničím neokouzlil. Začátek byl přitom velmi slibný, hodně mě bavil a já čekal prvotřídní podívanou po celý film. Jenže pak to nějak spadlo do nudného šedého příběhu jakési lásky, touhy po slávě a vůbec nedokážu popsat ten pocit, co to najednou ve mě vyvolalo. Prostou a čistou srandu z toho, jak moc vážně se film tváří. Holkám se to možná bude líbit, mě to zklamalo. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Samotná postava Buscemiho, jakási zhmotněná esence všech špatných novinářských vlastností, by vydala na dva celovečeráky. Sem tam mediálně zprznit nějakou celebritu, pak se zajít nadlábnout na rautík a při odchodu nabrat co nejvíce dárkových tašek… jo, i to je cesta. Druhá, bohužel ta hlavní linie s Pittem do filmu beztrestně pašuje prvky toho, co DiCillo jinak znesvěcuje. K dobru filmu budiž přičteno, že jeho vyznění není jednoznačné a stejně jako smířlivé přimhouření oči nad blboučkými hvězdami jej lze vnímat obdobně jako hořký závěr Sladkého života (ty jseš tam, já jsem tady). Každý nakonec dostane svoje, i ti, kteří si kupují Instatní karmu do zásob. 75% Zajímavé komentáře: kleopatra, genetique, castor, mm13, ScarPoul ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)
  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)

Reklama

Reklama