Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

Fevas 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart uměla před Twilight ságou skutečně hrát - pro mě největší překvapení tohoto filmu. Pustila jsem si to ve dne a stejně jsem si pak musela kontrolovat prostory, kde by se ta příšerka schovávala. Velké plus Kristen Stewart, zábavná role Dustina Milligana(nejvíce scénka s tou sekerkou), podle mě skvěle zvládnuté role rodičů a dokonalá dějová linie. Jenom mínus za šílence - to co to bylo? - a za ten konec. Když už je to happyend, tak musí být pořádný! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Určite to nie je originálne, ale ak máte slabosť pre ghost house, prídete si na svoje vďaka zručnej réžii bratov Pangovcov, ktorých cenené ázijské Oko sa mi nikdy moc nepáčilo, kým dosť blbo prijaté Prekliatie domu slnečníc paradoxne áno. Staromódny príbeh by sa mohol funkčne odohrávať na japonskom vidieku 17. storočia, dokonca by som niečo také rád videl. Zdatné herecké obsadenie (predovšetkým predčasne vyspelá Kristen Stewart z Úkrytu a jej dojemný vzťah s bratom, ktorého bude chrániť za každú cenu), pekná výprava, chuťovkový „Muž s rakovinou“, tajomné digitálne vrany a, samozrejme, slnečnice. VEĽA slnečníc. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to velmi solidní horor, kterému po většinu času nechybí napětí ani znepokojující atmosféra a svým závěrem, kdy se na první pohled vyloženě z kladné postavy vyloupne záporák jako hrom, dokáže překvapit. Bratři Pangové umí zručně budovat atmosféru napětí a vydatně jim v tom pomáhá i talentovaná Kristen Stewart. Prostě to není žádný krvavý horor, ale spíše poctivá podívaná, u které diváka příjemně mrazí v zádech ()

oLí 

všechny recenze uživatele

4/10 Dobrej provar. Když jsem si Messengery pustil v noci na domácím kině poprvé, po dvaceti minutách jsem šel strachy lepit letadýlko, abych se odreagoval ( při scéně, kdy si malej klučina v noci hrál v pokojíčku ). Takže jsem před druhou projekcí čekal po dlouhé době horor s hutnou atmosférou. Ta se ale vůbec nedostavila, všechno už jsem někde viděl ( těch povedených scén bylo pomálu - se lžící a stodolou ) a o pointě nemá smysl se rozepisovat. Pang Brothers si u mě před lety udělali jméno svým Okem, ale tímto filmem spadli hluboko mezi šeď a brak. Já už chci vidět něco novýho... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch sa väčšinou dokážem báť len pri exorcistických a duchárinách. Preto je takmer každý zástanca týchto subžánrov, pre mňa zaručeným guilty pleasure. Messengers nie sú výnimkou. Má to síce pekne neoriginálny dej a efekty na úrovni roku ´99, ale sú tam proste duchovia a Kirsten a je to celkom fajn. Pri scénke s deckom na rukách a "niečo mám za chrbtom", nabehli dokonca zimomriavky. Zábavný priemer ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)

Reklama

Reklama