Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

akisha 

všechny recenze uživatele

Takže takhle, 13 duchů bylo lepších, a to ani "třináctka" nestála za moc. Blbý herci, trapný bílý panďuláci a vniveč vyšla i snaha vyděsit diváka traktorem. Nájezd vran byl k popukání, spousta věci nevysvětlena (například jestli je zdroj prokletí v tom domě nebo prostě jenom někomu hráblo a jakou funkci krom nečekanýho zjevování měl záhadný stařík?). Prostě film selhal po všech stránkách a k hororu nikdy ani nepřičuchnul. Alespoň ale můžeme vidět x-tou variaci na bílýho smraďocha s černýma vlasama, co straší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl docela spokojený. Bratři Pangové jsou moje krevní skupina a na jejich filmy se podívám vždycky velmi rád. Ani tentokrát mě v žádném případě nezklamali. V první řadě chci pochválit výběr herců, kteří v čele s Kristen Stewart předvedli velice solidní výkony. Po trikové stránce nemám rovněž skoro co vytknout, ale souhlasím s tím, že scénář je místy hodně děravý a snadno předvýdatelný. To mi však nezabrání ocenit celkovou kvalitu filmu i vysokým hodnocením. 7/10 ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Spíše horrorová atrapa pro teenagery, kteří se chtějí pochlubit, že sledovali horror, ale zároveň se u filmů nechtějí moc bát. Jinak jde o klasického zástupce žánru s prokletým domem, několika duchy a průhlednou zápletkou, který se ze škatulky ani nesnaží vymanit. Příběh rodiny není zajímavý a rádoby děsivým scénám chybí silnější atmosféra i napětí. Snímek tak ničím neurazí, ale zároveň však ani nic zvláštního nenabízí, a to ani v případě, kdy nehledáte primárně strach. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::: Totální překvápko !! Čekal jsem od toho nějakou sračku, dle vaších "propracovaných" ,-) komentů, ale sračka se nekonala. Super scény s vránami - taky Vám to přimomínalo Ptáky ?? Věděli jste, že vrány jsou po delfínech druhé nejchytřejší zvíře na světě ?? Že ne ?? Já taky ne. Super film, který se mi moc líbil. Taky se mi moc líbil dokument Z natáčení, který byl na dvd - břatři Pangové vysvětlovali průbeh natáčení atd........ Super. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch sa väčšinou dokážem báť len pri exorcistických a duchárinách. Preto je takmer každý zástanca týchto subžánrov, pre mňa zaručeným guilty pleasure. Messengers nie sú výnimkou. Má to síce pekne neoriginálny dej a efekty na úrovni roku ´99, ale sú tam proste duchovia a Kirsten a je to celkom fajn. Pri scénke s deckom na rukách a "niečo mám za chrbtom", nabehli dokonca zimomriavky. Zábavný priemer ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)

Reklama

Reklama