Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po Dungeon Siege už druhý film od Bolla, kterému s čistým svědomím dávám dvě hvězdičky. Chtěl jsem tři, ale nakonec jsem si rozmyslel. Přecijen je to Uwe Boll, a ten film je dost velká sračka, na to aby se mohl srovnávat s lecjakým jiným filmem, u mě ohodnoceným právě na tři hvězdičky. Postal možná není ani trochu podle hry, ale zato má v sobě něco, čím by se mohl chlubit i kdejaký solidnější film, má sílu v hlavní roli, kterou ztvárnil Zack Ward, herec, který přesně věděl co točí a sympatičtěji na diváka vystřelit nemohl, úžasně to všecko zahrál, s přehledem, v klidu a hlavně s rozmyslem pro vtip. Jestli koukáte na obaly k tomuto filmu, tak se neděste že se Georgie s Usámou drží za ruku a za nima vdáli svítí atomový hřib, takový tento film prostě je. Uwe Boll nesnáší ameriku, přestože mu to koprodukovala, a dává to svým pozérstvím jasně najevo. Ukáže se i ve filmu, a teď se podržte, tvůrce hry Postal ho tam bude chtít zabít. Rozhodně si troufám tvrdit, že tohle by se vidět mělo, když už ne kvůli tomuhle, tak určitě kvůli konci...Postal je prostě něco, co člověk vidí jednou za pár let, možná desítky. Něco co možná nikdy neviděl a ani nikdy neuvidí. Kupodivu to není po zpracování zas tak strašné, scénář je příšerný, to se dalo čekat, ale účelně, nejspíš, to by Uwe asi měl říct sám, a ještě bych rád dodal, že hudba do filmu překvapivě zapadá a ještě jednou podotýkám, že v závěru je s ní dokonalá souhra s dějem. Prostě pokud neuvidíte neuvěříte, že něco takového se ve světě může vůbec točit. Zack Ward a jeho smířená tvář je jasným důvodem, proč tento film vidět, když už nic jiného. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

na to že je Boll totální looser,je postal až překvapivě dobrej.moje oblíbená hra,je ale rozhodně víc brutálnější,uwe zvládnul podstatu parodování americkýho chování od a do z,ale nepohrál si moc s akcí,samozřejmě díky malému rozpočtu.rozhodně sem čekal víc scének s kočkou použitou jako tlumič.... :-)je tam hodně znát,že boll je prostě mizerný režisér,ale kdybych nepřiznal,že jsem se celkem bavil,tak bych byl pokrytec. ()

Reklama

BitlDjus 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... hru Postal miluji a od Bolla jsem čekal nějakou skvělou píčovinu, která se mi dostala. Film jako takový stojí fakt za hovno, ale pro milovníky Paradise City a ostatních věciček od Running With Scissors tohle musí vážně potěšit. A že to potěšilo dost! Filmem nás doprovází dobře vybraný a vypadající hrdina, neskutečně suchý, černý humor, vypatlaně srandovní scény a řekl bych, že skvěle zvládnutá atmosféra tohoto buranského městečka. Když bych si měl na živo představit Paradise City, tak by se mi nastínilo zrovna tohle. Takže stručně, Boll si může být nejhorší režisér, který všechno zmrví ale Postalem ve filmu se opravdu předvedl. Konečná scéna mě dokonale odzbrojila. "Co to bylo ?!" "Lekl jsem se, že jsme píchli, ale jen jsme přejeli nějakou holku." ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Taková neškodná blbost. Překvapivě se tomu nedá moc co vytknout, snad jen až moc velká lehkomyslnost. Z Postalu se dalo vymačkat mnohem víc... Je tady všechno to 'šokující' - masakr harantů, přejetí mimina, headshot šikmooký babky, Bush, Usama a tak dál. Ale pořád v takový decentní míře, žádný vetší efekt z toho. Naopak skoro žádný gore a žádný kozy. Takže podprůměr. Tak ale hlavně, že si to Uwe užil. (screeny) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom videohry, i keď je dosť prehnane agresívna. Hrával som ju ale veľmi rád, lebo bola originálna a vtipná a na tú dobu bola vážne jedinečná. Toto dielko sa ale veľmi nepodarilo, bodaj by sa aj, keď sa úlohy režírovať zhostil Uwe Boll. Uznávam, že pár postavičiek sa podobá na tých z videohry ale príbeh je príííšerný a nudný a nemá hlavu ani pätu. Trocha pochválim slovenský dabing, Usáma je vďaka nemu nezabudnuteľný a tiež scénka, keď si Bush volá s Usámom a nazve ho starým kujebákom, ale to je tak všetko. Dve hviezdy dávam za to, že som fanúšikom hry a že bol aspoň pokus sfilmovať úspešne túto gamesku. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Podle Uwe Bolla bylo na 90% herců židy. (Petr23)

Reklama

Reklama