Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (247)

Psema 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, jak se může docela slibný, leč okoukaný nápad změnit na nudnou břečku bez gradace a výrazné pointy. Sandra se snaží, aby konečně natočila něco dobrýho, ale v rukou režiséra s podivným jménem, je nevýrazná jak ona, tak McMahon a dokonce i Peter Stormare!!! Neříkám, že to mohla být pecka, ale v rukou někoho zdatného (co třeba Gore Verbinski) to mohlo být velice příjemné osvěžení. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Prisahám,že neprečítajúc si názov,nemám po celú dobu tušenia o akú zápletku sa jedná a čakala by som,že je "pes zakopaný" niekde celkom inde.Ale radšej mohol byť,pretože takto sa tento maličko znepokojujúci thriller vezie na jednej veci,riešiac jednu problematiku,nikam neponáhľajúc,nieto ešte gradujúc.Záverečná scénka filmu,ktorá mala mať akože wau efekt nemala.Takúto scénu by som skôr uvítala v samotnom úvode ako samotné predjedlo,ktoré by ma navnadilo na dalšie chutné sústa.Predtucha je vec dobrá,ale čo sa má stať sa stane aj keby čokoľvek..Čiže predtucha sa naplnila do bodky a teda chvalabohu,lebo inak to nie je až taká katastrofa,na jedno vzhliadnutie postačí a neurazí. ()

Reklama

rumczeis 

všechny recenze uživatele

Neni to tak strasne, jak tu ostatni komentuji. Az do rozuzleni je to dobre, ale zaver to to pokazi. Vystleni je snadne - osud nelze zmenit a za vsim hledej bozi zazrak. S tim se bohuzel nesmirim, chtelo to lepsi zakonceni. V prubehu jsem si vzpomnel na Osudovy dotek, autori se evidentne inspirovali ale nedokazali toho dostatecne vyuzit. ()

S.i.d. 

všechny recenze uživatele

Geniální důkaz toho, jak z téměř slušného námětu lze udělat naprostá volovina. Přiznám se, že nejsem nějak velký fanda Sandry Bullock a po shlédnutí filmu jsem svůj názor nezměnil. Je pravda, že při takovém scénáři je problém se do filmu nezamotat, ale když to Mennan Yapo neumí tak ať se o to nepokouší. Ne že by se ve filmu objevila jedna chybička, Předtucha je přímo reklama na mega chyby. Jediné, za co dávám 2* je místy dobrá hudba a uzání člověku co vymyslel námět, ale víc si film nezaslouží ani zdaleka. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..zasa mám dilemu..ten film mal chvíľami atmosféru, ale v konečnom dôsledku sa niekde za polovicou rozhodol ju zahodiť spolu s rozohraným "bordelom" v čase a prešaltoval na veľmi zlú rodinnú drámu..s poučením..a ono, atmosféra a nepríjemné momenty - ja nie som moc relevantné kritérium, ja mám husiu kožu z chlapčekov v uniformách a dievčatiek z rozpustenými vlasmi v šatočkách a tak..tak sa na to vyspím..ale 5/10 zatial..nič svetoborné, ale na druhej strane, videla som už výrazne väčšie zloby..(tam "atmosféra" nefungovala ani na mna).. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)
  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • Julian McMahon hrál v seriálu Čarodějky, kde jeho postava chodila s čarodějkou, která měla předtuchy stejně tak, jako zde jeho manželka Sandra Bullock. (HappySmile)

Reklama

Reklama