Reklama

Reklama

Linda Hanson (Sandra Bullock) má nádherný dům, milujícího manžela a dvě rozkošné dcerky. Její život je perfektní až do chvíle, kdy dostane zprávu, že její muž Jim (Julian McMahon) zemřel při automobilové nehodě. Pro oddanou manželku a matku je to to nejhorší, co si dokázala představit. Otázkou však zůstává – nejde opravdu pouze o představy? Když se Linda následující ráno probudí, její manžel je živ a zdráv. Celé neštěstí nejprve považuje za noční můru, ale pak se to stane znovu – některá rána nachází manžela vedle sebe, zatímco jindy se probouzí jako vdova. Dny svého života prožívá nepochopitelně na přeskáčku. Lindina traumatizující předtucha uvede do pohybu sled podivných událostí, které mění tok času. Když ji pak záhadné okolnosti dovedou ke zjištění, že její perfektní život možná nebyl takový, jak se zdálo, ocitá se její svět vzhůru nohama. V zoufalé touze zachránit svou rodinu se pustí do hektického souboj s časem a osudem, aby se pokusila zachovat všechno to, co dohromady s Jimem vybudovala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (247)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zápletkou docela zajímavě vystavěný, ke škodě celkového vyznění však až příliš rutinně a nezáživně vyrobený psychothriller s notnou dávkou mysteriózna... Ryzí hollywoodština o tom, že co se má stát stane se a snažte se jak chcete, stejně nejde odestát... A věřte, že víra s tím nesouvisí... . . . Pomalu stárnoucí S.B. role utrápené ženy s předtuchou sluší rozhodně víc, než šaškování coby drsňačka či akční pipka v jejích starších filmech a i ten lehce ošuntělý krásný dům z let dvacátých je šarmantnější, jak nějaké trendy hollywoodské atelierové interiéry a nakonec i nějakých přehnaných žánrových klišé zůstává divák naštěstí ušetřen... A tak tedy dvě a půl hvězdičky za film, po zralé úvaze i za čistě vizuální stránku a zvláštní atmosféru (a s předtuchou páně Y. filmů příštích... ;-) pak s velkou mírou tolerance z nutnosti zaokrouhleno nahoru... - - - - - (Poprvé viděno 16.11.2008 na dvd, komentář zde jako xtý - 16.11.2008) ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Ou tak tohle bylo vyzivne. Prislo mi, ze se celou dobu akorat nekdo objimal, Sandra rozpolcene zirala do kamery a ty dve detatka byly neskutecne otravny. Hvezdicka je za jediny moment, ktery me probudil z totalniho bezvedomi (sestavovani kalendare), za myho favorita Stormarea (moc se tu ale taky nepredved) a McMahona, ktery sice hrat neumi, ale zase se na nej hezky kouka. Mozna by se mi to libilo vic, kdyby mi muj premily kamarad neprozradil predem, jak to konci, ale co uz. Jo a nejak sem nepochopila takovy ty "tekavy" zabery na Sandru - treba na konci, jak bezela za autem svyho manzela. Za kamerou by nemel stat epileptik. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Totálně zabitý film, nudné tempo (kdyby aspoň nějak vtahovalo nebo působilo nějakou atmosféru, ale je to celé totálně chladné a bez emocí), řada nelogičností (jestli si holčička pořezala obličej v úterý a film začíná čtvrtkem, jak to, že měla obličej bez šrámů?) a přesně - žádná pointa. Něco jako že by druou neděli sešla ze schodů a manža tam byl živ a zdráv, neb už minulou neděli mu došlo, jak má všechny rád. Těžké zklamání. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Časové prelínanie je zaujímavé, lenže bohužiaľ sa scénár nevyhol logickým kiksom. Napriek tomu mi film uletel ako voda a v tomto ohľade super. Odporúčam pozrieť na DVD, kde sú naozaj zaujímavé bonusy, či už o ľuďoch, ktorý naozaj majú predtuchy, alebo skvelé nevydarené zábery, pri ktorých som sa bavil viac ako napriklad pri Knocked up:), a to trvali len pár minút. Za bonusy jedna hviezda naviac, takže štyri. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Moje skromná vize je asi taková. Americká líná panička, co stěží ráno vstane, aby odvezla bezpečným fárem děcka do školy, jinak nedělá v podstatě nic užitečného, PŘEDSTAVUje typický obrázek dnešního kapitalismu. Už to stačí k totálnímu nasrání, ale nechci tento sebedestruktivní způsob živoření dál pitvat. Co je pro mě nejvíc iritující je zřejmá zásadní myšlenka a tou je úmysl připravit rozmazlenou neschopnou paničku na nečekanou událost, jinak by se sesypala jak domeček z karet a stáhla s sebou i nevinná děcka. Protože až by se to stalo, nebyla by tak vyrovnaná, netěšila se na nový přírůstek a nemohla by si v klidu a pohodě s bohatě zajištěnou famílií užít bezstarostný zbytek dlouhého pohodlného života. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film měl být původně natočen v New Orleans, ale filmaři od plánu museli odstoupit, protože tam zrovna řádil hurikán Katrina. (Chatterer)
  • Ve scéně, kdy je postava Sandry Bullock v nemocnici a brání se uklidňující injekci, nebyla použita dablérka, protože Sandra se předtím omylem pořezala a v této scéně doopravdy dostala injekci proti tetanu. (HappySmile)
  • První anglicky mluvený film Mennana Yapa, německého režíséra, producenta a scénáristy tureckého původu. (ČSFD)

Reklama

Reklama