Reklama

Reklama

Cirque du Soleil: Midnight Sun

(divadelní záznam)
  • Kanada Cirque du Soleil: Midnight Sun
Dokumentární / Hudební / Rodinný
Kanada, 2004, 95 min

Režie:

Mario Rouleau

Hrají:

Paul Ahmarani

Obsahy(1)

11. července 2004 zaplnilo více než 200 tisíc diváků ulice v centru Montrealu, aby se zúčastnili jedinečné oslavy, neuvěřitelné akce pouze pro jeden večer! Midnight Sun je s více než 250 umělci skvělou kombinací hudby a cirkusu – dokonalou souhrou zvuku a podívané. Nezapomenutelná pastva pro oči natočená živě v nejvyšší kvalitě! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Vizuálne a hlavne hudobne pôsobivé! Pri príležitosti 25 výročia vzniku Cirque du soleil vzniklo za účasti desaťtisícov Torontčanov toto predstavenie. Kombinuje tanečné a cirkusantské performance s multikultúrnym mixom etno-klasicko-operno-popovej hudby. Až na prvú skladbu hrala najmä hudba prím . Tanečné performace až tak nezaujali a pôsobily najmä ako kulisa hudbe. No a čo sa týka tých cirkusových tak až na fakľovú šou, skupinku vystupujúcich vrhajúcich sa o stenu a dvojicu silákov to bolo super. Nočné toronto v objatí tejto pesterj šou nápodobne ako Kanada sama, má neopakovateľnú atmosféru. 3,5* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet CAD 2,5milióna║ niektoré nápady úseky úžasne, hlavne tie s točivými ramenami či kolesami a iné troška nezáživnejšie /60%/ ()

Reklama

Rembrant 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Přestože Cirque du Soleil mám velice rád, toto představení šlo mimo mě. Prapodivně zvolená nezáživná vystoupení a přespříliš hudby na cirkus. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

S hodnocením jdu hodně dolů. Ptáte se proč?...Asi nejhorší Cirque co jsem viděl. Přišlo mi to jako nějaká laciná zpěvácká a taneční show, kde byla artistická vystoupení? Napočítal jsem jich tam asi pět a z toho jedno nebo dvě stály opravdu za to a nová byla pouze ta kladka. Řekl bych, že víc než polovinu stopáže se tam střídaly zpěvačky a tajtrlíkovali tanečníci. Samozřejmě oceňuji, že udělali show na otevřeném prostranství a že tam přišlo 200tis. lidí (stejně si to užilo jen tak prvních 20 řad, zbytek viděl hovno nebo na to koukal na velkoplošné obrazovce). No, ani "Alegria" song na konci, při kterém jsem měl na krajíčku, nezachránil tenhle díl od špatného hodnocení. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama