Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná komedie, která sází především na sympatické obsazení a dobrodružnou atmosféru. Scénář nepatří k něčemu, co by stálo za zmínku, humoru je spíše poskrovnu (jediné, co mě upřímně rozesmálo byl John C. McGinley v roli teplého policajta) a klišovité je to jak blázen, ale proč ne. Nenáročných komedií není nikdy dost. Třetí hvězdu za skvělou titulkovou scénu. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

První polovina slušná, ve druhé už to skřípe jak v dialozích, tak v dramatické zápletce, jejíž závěr nelze brát vážně (přijede Fonda, pokárá Liottu a ten suše konstatuje: "Tak jo, máš pravdu" a odjede... WTF???). Nároky na letní oddychovku Wild Hogs splnili, jen bych příště prosil více Macyho a méně Travolty. P.S. Strašlivé ochotničení zdejších komparsistů je vážně jak pěst na oko. 60% ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Sedí takhle chlapi v hospodě a najednou vstoupí Pepa. Jé co tu děláš? Dyk je středa a ve středu máš manželské povinnosti diví se kumpáni u stolu štamgastů. A Pepa povídá: To jo. Dnes je středa. Taky na mně čekala vykoupaná, vyvoněná jen v průsvitné noční košilce. Hned jak jsem přišel z fachy mně chytla a táhla do ložnice. Tam už zapálené svíčky, rozestláno... Ona si lehla na postel, podala mi pouta co vyndala z šuplíku nočního stolku a řekla: Spoutej mně a pak si dělej co chceš! -- No a tak jsem chlapi tady ! :-) . Tak o něčem podobném jsou Divočáci. A není to tu poprvé. Partička taťků utahaná prací i péčí o rodinu se rozhodne, že vezme mašiny a bez dětí a manželek zavzpomíná na tenkrát. Prostě chlapi sobě. Jenže už nejsou tím čím bývali a tak ani cesta napříč Státy nemůže být podobná té z mládí. Komedie to byla fajn, parta mi maximálně seděla i co do hereckého obsazení, z koho jsem ale nejvíc nemohl byl John C. McGinley coby závistivej polda ! :-))) Jednotlivé eskapády cestou celkem bavily, konec už byl slabší až na titulky. Ty stály za to ! Kdyby všechny dnešní komedie byly alespoň tak vtipné jako bylo toto, to by bylo na světě krásně ! Věším tedy 3 plné igelitové taška na strom. * * * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Říkají si Divočáci, jsou to čtyři nerozluční přátelé a právě se rozhodli drandit si to na svých mašinách napříč státy za vytouženou "svobodou". Celá věc se má trochu jinak a oni tak trochu utíkají si odpočinout od stereotypu rodinného života v naději nalézt lepší zítřek. A běda tomu, kdo jim zhatí jejich plány. Zvláště pak, pokud jim cestu zkříží nepřátelský gang skutečných motorkářů vedených pološíleným Rayem Liottou. Úsměvnou komedii spolehlivě drží Travolta, Allen, Lawrence a Macy. O něco zajímavěji však vyznívají vedlejší herecké party, které si na starost vzala půvabná Marisa Tomei, veterán Peter Fonda nebo třeba teploušský policista Johna C.McGinleyoho. Scenáristicky se jedná o celkem přímočarou "road movie", která je poskládána mozaikovitě ve sled komických situací, které díky zkušeným hercům nevyznívají až tak trapně. Dějově je to tedy poměrně slabé, ale i tak jsem se pobavil. A nakonec to všechno i přes všechny peripetie zdárně režisér Walt Becker dovedl do celkem uspokojivého, ale nijak převratného konce. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chci ohodnotit tenhle film a koukám, že už tady moje hodnocení má. Což znamená že už jsem ho viděl ale absolutně jsem si z něho nic nepamatoval. Což krásně vykresluje to co si o filmu myslím. Není to tak špatný, dokonce se najde i pár povedenejch a vtipnejch scén, ale není tu nic zapamatovatelnýho. Nic co by utkvělo v paměti. Za pár let tenhle snímek prostě vyšumí z paměti. A proto jdu z hodnocením o jednu hvězdu níž. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2007 v Hollywoodu (Los Angeles, Kalifornie). (BMW12)
  • Maggiina (Marisa Tomei) restaurace byla postavena jen pro účely filmu, ale po skončení natáčení byla renovována a stala se z ní restaurace skutečná. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama