Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

spiritus odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se nechal přemluvit k romantické "komedii" a rovnou říkám, že se zase dlouho na žádnou nepodívám. Tento trapný pokus o film, mě jenom utvrdil v tom, že se tomuto žánru budu vyhýbat širokým obloukem. Trapné, předvídatelné a opět trapné. Dcery poučující matku o orgasmech a jejím chování a k tomu sama demnetní stíhačka matka, která se sere svým dcerám do života, jak nejvíc to jde, tak to opravdu není nic pro mě. Tento film není nic jiného než oslava bahna a ubohosti. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, za co ty dvě hvězdy jsou. Odpad bych si jistě obhájil. Není to zábavné, není to zajímavé, není to nic. Už od prvního záběru na sexy kytaristu je jasné, že s ním skončí; já vím, že předvídatelnost je typická pro většinu filmů, ale tady mne obzvláště iritovala. Humor, dá-li se to tak nazvat, mne naprosto neoslovil. Jistě by mne napadla ještě celá řada negativ, tyhle však snad za všechny stačí... 40% ()

Reklama

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Když pomineme fakt, že je ženská část osazenstva neskutečně užvaněná, hysterická a ano ve většině případů i dost hloupá (nebo se přinejmenším neskutečně stupidně chová), jednoduchou romantickou linku, která nijak nevybočí z řady (a to je přesně to, co u většiny romantických filmů tolik nesnáším), předvídatelnost (opět známý jev u romantických filmů) a přimhouříme oči i nad potrhlými gagy, které ne vždy fungují, tak se u Vdáš se a basta! dá poměrně odreagovat, jen nesmíte mnoho očekávat. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Další Hollywoodská krávovina plná křepčících slepic, který si desetkrát do hodiny říkaj jak se maj rádi. Ach bože... Film se tváří jako romantická komedie, ale romantika se moc nekoná a humoru sem si nějak nevšim, nezasmál sem se ani jednou. Čeho je ale ve filmu dost je trapnost a ubohost a hlavně Diane Keatonová, která se svý dceři neustále sere do života. A právě tahle postava táhne tenhle už tak dost bídnej film k úplnýmu dnu. Diane Keatonová hraje neskutečně nesympatickou postavu která je ve svý neskonalý „dobrotě“ tak neuvěřitelně zlá, že tu snad jedině zabít, zastřelit, utopit nebo strčit pod parní válec. Potkat takovouhle ženskou ve skutečným životě, tak mě v tu ránu selže pistole. Jedna hvězdička za Mandy Mooreovou. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Karen Leigh Hopkins, Jessie Nelson .. Hello mom? Limonádově natočené žvatlání tří dcer a jejich patetické matky. Mnoho otravných dialogů je vedených skrz mobilní komunikaci nebo při tradičním nakupování a na výjimku se probírají jen čistě ženské věci, které ovšem postrádají jakýkoliv humor. K tomu romantická dějová linie, která je prostinká a předvídatelná až hanba. Pro mě za neškodných třicet procent, ale kdo má podobné zkušenosti či zbožňuje Diane Keaton jako křepčící matku, tak si směle může přičíst body k dobru. 30%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama