Reklama

Reklama

Policejní skupina z Rena je neskutečný soubor pomatených policistů vedený seržantem Jimem Danglem. Ten vede sbor v naprosto neskutečných případech – například při odchytu slepice a pod. Jednoho dne přichází na velitelství pozvánka pro všechny policisty na sjezd US policistů do Miami Beach. Zájezd má být na tři dny a všichni se těší, jak si to v městě užijí. Po příjezdu se účastní slavnostního zahájení v místní konferenčním centru a když jsou posláni se ubytovat, zjistí se, že pro ně nemají pokoje. Dangle tedy vede své ovečky do města, kde si v levném hotelu najdou ubytování. Na druhý den se vracejí do centra, ale po příjezdu zjistí, že budova je celá v karanténě včetně všech ostatních policistů, kteří se účastní sjezdu. Řádí tam neznámá infekce a v celém městě není jediný policista, který by mohl nastoupit do služby. Snad jen velitel SWAT – Rick Smith, ale ten hned po příjezdu zemře. A tak zástupce starosty Jeff Spoder pověřuje řízením městského policejního oddělení skupinu Dangla. Ti se přesouvají na opuštěnou policejní stanici, která je na vysoké technické úrovni a všichni policisté si jí řádně užívají. Mají za úkol dostat město pod policejní kontrolu a vypátrat Mistra Biga, který je odpovědný za biologický útok na kongresové centrum. Jejich přístup k pořádku ve městě je naprosto zoufalý, ale i tak zaznamenávají úspěchy. Někteří z nich jsou stále unášeni zločinci a zase propuštěni, další se svou neschopností stále přibližují odhalení Mistra Biga. Chaos ve městě je více působen touto jednotkou, než samotnými zločinci... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme první film, jedoucí po vlně úspěchu Borata. Zatímco Borat bavil bezprostředními reakcemi svých obětí a jeho "nevinností", v tomto případě je vše uměle vykonstruované a založeno především na eklujícím se humoru, kterého je někde použito správně, někde namístě není. Možná by to dopadlo i lépe, kdyby se i v tak krátkém snímku neobjevilo dost hluchyých míst. ()

Rodin

všechny recenze uživatele

Další z filmů, které mohu jen komentovat, neboť jsem v sobě nenalezl dosti sil, abych ho dohlédl až do konce. Film se nám v podstatě snaží sdělit, že policajti jsou blbci. No, to konec konců není nic novátorského ani neznámého, pár silničních kontrol a máte to. A režisér (prý tam opravdu nějaký byl) se to snaží zabalit do kabátu, který by nefungoval ani v Little Britain. Scénky. Fórky bez jakékoli vazby na něco, co by se dalo nazvat příběhem. Tupá ukecanost. Prostě taková dryáčnická verze Kameňáku. Doufám, že to neviděl Troška. Pokud totiž ano, máme se věru nač těšit. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je naprosto na hovno. Pribeh vymastenost nejtezsiho kalibru, navic neco podobnyho tu uz bylo stokrat. Herci, nesympaticka banda starejch hnusnejch vylizancu. Potesi jen cameo Danny DeVita a Rocka. Cely je to natoceny stylem Borata, jako kdyby kameraman zachytaval zivot jedny divny policejni jednotky. Jenze tady to spis vypada jak neschopnej kameraman a reziser. A proste to celkove nedrzi po hromade a rozpada se to na jednotlive scenky a prostor mezi nima je vyplnenej naprosto nudnejma kecama. A ted sem u toho, proc vlastne nedam odpad. Ty jednotlivy scenky jsou sem tam originalni a sem tam jsou neskutecne vtipny. Hlavne ze zacatku to jsou pekne husty scenky, bohuzel postupne ubejvaj. Takze jsem se sem tam nudil, sem tam bavil a byl pekne nasranej kuli stylu natoceni filmu. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vyplach mozku, u ktereho se muzete zasmat...pokud disponujete nadhledem a smyslem pro trosku zvrhlou (byt neskodnou) legraci... Dale si myslim, ze v tomhle filmu je tolik vtipnych (nekdy dobre maskovanych) scen a hlasek, ze obzvlast nase soucasne "komedie" mohou jen velmi tise zavidet. - Film neni pro kazdeho, ale me pobavil moc. A videl jsem ho dokonce nekolikrat, za coz by me mozna nekteri zdejsi komentatori nejradeji anihilovali... :-) ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Zhovadlilá komedie vo blbejch fízlech. Příběh celkem nic moc chytlavej dělanej asi podle nějakýho retardovanýho scénaristy, ááále scéna s aligátorem a krátký vstup The Rocka mě opravdu pobavily. Jo a musim uznat, že kamera je taky dost zajímavě zpracovaná.... Jo a proč vůbec někdo musí holit Miss Acapulco???? =) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Cole S. McKay a Patrick J. Statham soutěžili o cenu Taurus za nejlepší požární kaskadérské kousky. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Miami a v Jižní Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama