foto

Jack Plotnick

  • nar. 30.10.1968 (48 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Patient Seven
2015 You're Killing Me
2014 Play Nice
Suburban Gothic
2013 First Period
Fízlové, hajzlové
Lonely Boy
Paragon School for Girls
2012 Black Briefs
RockBarnes: The Emperor in You
Vortex, the
Wrong
2011 Bůh žehnej Americe
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
2010 Drawn Together Movie: The Movie!, The
Peep World
Rubber
2009 In the Drink
2008 Čivava z Beverly Hills
Remarkable Power
2007 Cook-Off!
Policajti z Rena
2006 Nesahejme psům na párky
2005 Adam & Steve
2004 Jeho fotr, to je lotr!
Making Changes
Straight-Jacket
30 Days Until I'm Famous (TV film)
2003 Girls Will Be Girls
Kašlu na lásku
2001 Řekni, že to tak není
1999 Forever Fabulous
Mystery Men
Who's the Caboose?
1998 Bláznivý boss
Bohové a monstra
Přistání naslepo
1995 Clerks. (TV film)

TV seriály

2015 Silicon Valley (TV seriál)
Změna strategie (S02E01)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
It's a Terrible Life (S04E17)
Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Head Case (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Lovespring International (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2004 Drawn Together (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Chlapi sobě (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
One on One (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Jenny McCarthy Show, The (TV seriál)
Weird Al Show, The (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Space Station 76
2012 Black Briefs

TV seriály

2006 Lovespring International (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Space Station 76
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace