foto

Jack Plotnick

  • nar. 30.10.1968 (47 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Patient Seven
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Změna strategie (S02E01)
You're Killing Me
2014 Play Nice
Suburban Gothic
2013 First Period
Fízlové, hajzlové
Lonely Boy
Paragon School for Girls
2012 Black Briefs
RockBarnes: The Emperor in You
Vortex, the
Wrong
2011 Bůh žehnej Americe
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
2010 Drawn Together Movie: The Movie!, The
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Peep World
Rubber
Svetlana (TV seriál)
2009 In the Drink
Rise and Fall of Tuck Johnson (TV seriál)
2008 Čivava z Beverly Hills
Mentalista (TV seriál)
Remarkable Power
2007 Cook-Off!
Head Case (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Policajti z Rena
2006 Lovespring International (TV seriál)
Nesahejme psům na párky
Ošklivka Betty (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Adam & Steve
Lovci duchů (TV seriál)
2004 Drawn Together (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Chlapi sobě (TV seriál)
Jeho fotr, to je lotr!
Making Changes
Straight-Jacket
30 Days Until I'm Famous (TV film)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Girls Will Be Girls
Joan z Arkádie (TV seriál)
Kašlu na lásku
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
One on One (TV seriál)
Řekni, že to tak není
1999 Akce (TV seriál)
Forever Fabulous
Mystery Men
1998 Bláznivý boss
Bohové a monstra
Dawsonův svět (TV seriál)
Přistání naslepo
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Jenny McCarthy Show, The (TV seriál)
Weird Al Show, The (TV seriál)
Who's the Caboose?
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Clerks. (TV film)
Hope & Gloria (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

TV pořady

1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace