Reklama

Reklama

Organizm

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Utajované monstrum... se probudilo k životu! Nezničitelné vraždící monstrum chystá PEKLO NA ZEMI... V dobách studené války pracovala armáda na přísně tajném projektu. Podařilo se jí vyvinout nebezpečný živý organismus, který dokáže zničit vše, co mu přijde do cesty. Vraždící monstrum získává energii z pouhého slunečního světla. Lidstvu hrozí katastrofa ve chvíli, kdy se tato dosud utajovaná armádní zbraň dostane na veřejnost a rozpoutá peklo na zemi. Učitel s tajemnou minulostí Frank Sears (Johnathon Schaech) se pokusí spolu s armádní specialistkou Carrie Freebornovou (Erica Leerhsenová) předejít katastrofě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Když Vám řeknu, že v nějakym zašpuntovanym formaldehydu je nějaký hnus a že "to" určitě "nemáte" otevírat, co uděláte? Přesně tak, uděláte pravej opak a dostanete zápletku Organizmu. Hlavní plusy: námět měl potenciál, scéna s hysterickou matkou, atmosféra základny. Hlavní mínusy: slabší efekty, děj po základně naprosto mimo. S minimálním očekáváním slabší průměr. ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl hodně slušnej a jel si na docela dobrým tajemnu na kvalitu TV filmu. Byl tu docela zajímavý námět a i pár slušných lekaček při otevírání oné komory nebo krypty, ale co Organizm sráží jsou opravdu žalostné efekty jak u rostoucího organismu, tak u ohně ale i u vrtulníků u kterých jsem se musel jenom smát. Nebýt tak špatných triků sáhl bych asi i pro trojku, takhle jenom za dvě a ještě že hereckej tým byl docela sympatickej. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film má docela dobře rozjetý začátek, který se tvůrcům povedl, ale vše dobré pomalu končí vypuštěním organismu na svobodu. Do té doby si tenhle scifi horor dokázal udržet poměrně slušnou atmosféru i efekty, ale to co později následovalo byl už jen děs. Stupidní chování postav, podprůměrné herecké výkony, hodně slabé digitální efekty zapříčinili pád o několik příček v mém hodnocení směrem dolů. Mrzí mě, že tvůrci nedokázali udržet počáteční tempo a film se zvrtl v jednu velkou frašku. Když jsem uviděl jakým způsobem začali bojovat proti organismu, tak mě brali mrákoty. Tenhle film je zřejmě určený pro 12-16 leté. Jde vlastně o takovou pohádku s dobrým koncem. ()

Mr.Lordi 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že tento film se povedl. Efekty byly kupodivu propracované a finální likvidace a řešení celého problému ideální. Nenudil jsem se, zejména všude čišící debilita armády mě velmi zatahovala do děje. Našlo se i pár vtipných momentů, které oceňuji společně s příběhem a zbylými faktory na 40% ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem očekával mnohem více. Po shlédnutí ukázky jsem byl nadšen a plný očekávání, ale když přišla řada na samotný film, tak se veškeré nadšení a očekávání rázem vytratilo. Ano - pár dobrých momentů se tu jistě najde, ale mohlo by to být určitě propracovanější a tím pádem dokonalejší a koukatelnější. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Film byl za 4 500 000 amerických dolarů natočen za 29 dní. (Terva)
  • Natáčelo se v USA ve městech Belen a Santa Fe va státě Nové Mexiko. (Terva)

Reklama

Reklama