Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (537)

larelay 

všechny recenze uživatele

Skoda preskoda toho konca. Ano chapem, predloha nepusti (ha ha :D), ale osobne by som si priala nejaky iny zaver. Inak velka spokojnost :) A btw, celkom by ma zaujimalo, kolko dostal Vinnie za rolu honorar, kedze za cely hodinu a tristvrte trvajuci film povedal jedno slovicko :D Vzdy som vedela, ze byt hercom je prima kseft :D ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, jakou absurdní zápletku to mělo, jsem se docela solidně bavil. Ono se to totiž nebere zas tak vážně a Vinnie Jones tady s tou svojí kamenou držkou prostě válí. A Bradley Cooper je taky simpaťák, který nic nezkazí. Jenom ta krev byla na můj vkus místy až moc digitální, ale jinak brutalita i film docela solidní. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem viděl dva horory s úplně opačným průběhem, a tenhle jednoznačně vítězí. Začalo to nízko, vypadalo to na bezmyšlenkovitý krvák se zbytečně explicitními scénami a s minimem napětí - přesně typ krváku, co nemám rád. Jenže ono se to vyvíjelo a končilo to naprosto monstrózním... ano, strachem. Já se bál, a že se u krváků nebojím prakticky nikdy. A proč bych hororu, který mě k sobě přikoval - a to i přes to, že je z žánru, který běžně nemusím - nedal plnou cenovou? Nevím. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Obdivuji, že je film mnohem komplexnější než pouhopouhý vraždící maniak v metru.  Člověk totiž může poměrně snadno dojít k chybnému závěru ještě před sledováním. Nejedná se sice o můj šálek hororu, ale i tak jsem nakonec rád, že jsem se k tomu přecijen po letech dokopal. Jako první mne velice překvapilo hvězdné obsazení v čele s Bradley Cooperem. V takové sestavě totiž selhání nepřipadá v úvahu. Příběh je ucházející, ale v některých chvílích pokulhává a já se poměrně dost nudil. Strašidelné to není téměř vůbec, ale to si alespoň snímek kompenzuje značnou dávkou brutality. Celou dobu jsem měl s hodnocením jasno, čímž výrazně otřásl až závěr. Tam, kdyby to bylo lépe vysvětlené a nevhodili nás do toho jen jako rybu do vody se slovy ,,přeber si to, jak jen chceš", mohly to být krásné 4*. 67% PS: Asi už nikdy nepojedu posledním metrem..... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Do severoamerických kin byl film nasazen ve 102 kopiích. Ty však nešly do standardní kinodistribuce, ale do kin, jejichž ceny jsou hluboko pod cenami klasických multiplexů. Díky tomu také film příliš nevydělal. (Othello)
  • Pokud je všem zasvěceným vytrhnut jazyk, neměl by Mahogany (Vinnie Jones) v závěru pronést větu. (ČSFD)

Reklama

Reklama