Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„My tu neumřeme!" „Uáááá! Plesk, křup." Předně  - zdejší obsah je totální blábol a patří k jinému filmu. Sportovci se nepotkají ve vlaku a nejsou mučeni. Části sportovců s trenérem ujede vlak do Oděsy, protože pětice mladých si vyrazila v noci na party. Naštěstí dostanou nabídku od milé dámy k cestování jejím soukromým vlakem. Netuší však, že jde o pojízdnou nemocnici... Solidní gore (stahování z kůže, vybírání orgánů, řezání, podřezávání ad.), slušná kamera a místy napětí. A co se nepovedlo? Američani jsou úplní blbci, a i když jsou zápasníci, byť studenti, nedokážou se ubránit. Co uděláte, když sejmete řezníka? Dorazíte ho. Co udělají zdejší zápasníci a zápasnice? Nechají ho být, aby jim to později nandal. Vůbec hlavní hrdinka Alex se chová jako úplná kráva, až se jeden diví, že to dává. Je to škoda, jelikož pak to těm pablbům skoro přejete, místo abyste jim fandili. Jinak dobré. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Během sledování tohoto filmu jsem si vzpomněl na film "Transsibiřský expres". Samozřejmě to nebylo tak do hloubky, protože tady šlo především o horror. Co se ale týká prostředí, tak to bylo naprosto stejné a naprosto stejně beznadějné. Otázkou je, proč Američané přisuzují Slovanům vlastnosti zaostalých lopaťáků. Studená válka už dávno není. Takže bych řekl, že to je tím, že tak Američanům opravdu připadáme. A já se jim vůbec nedivím. Mám také své místa na světě, kam bych strašně nerad jel na dovolenou. Jedná se o všechny země mimo EU, USA, Kanadu, Japonsko, Austrálii a další - prostě pro mě nestabilní země. A hlavně beru v potaz to, jak bych se domluvil s místní policií při nějakém problému. Zda by mi byli schopni naslouchat a případně mi pomoct. Nevěřím, že bych se toho dočkal v případě Ruska nebo posovětských zemí. Co se týkalo zaměření filmu, šlo o "Turistas" bez krásné přírody a bez normálního chirurga. Místo něj tam byl tlustý mamut, který by normálně uměl tělo rozřezat maximálně krumpáčem. To, že ti hajzlové vláčeli své oběti přímo vagóny obsazenými cestujícími, pro mě znamená pouze skutečnost, že v Rusku je prostě lepší držet hubu, protože taky o ni může člověk přijít. V Rusku jsem sice nikdy nebyl, ale na dovolenou bych se tam bál, protože mi prostě Rusáci připadají zvířecí a zaostalí. Třebaže Češi pro hodně lidí z civilizovaného světa západní kultury taky. Filmu dávám dvě hvězdy proto, že na mě působil celkem triviálně a postavy, jak kladné tak záporné, byly takové divné. PS: Mohl by někdo vyměnit fotku Thory Birch zde na csfd? Fakt už tak škaredá není. PPS: Toho malého zmrda, co "dostal" oči od mého kluka, bych (být hlavní hrdinkou) normálně umlátil palicí. A před zraky její matky bych si ty oči vzala zpátky. Takhle si myslím, že by ten film měl nějakou satisfakci, ikdyž třeba velice diskutabilní. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Podobnejch filmů už člověk viděl dost,aby mohl porovnávat.Je to sice blízko,jak tady už někdo napsal,Hostelu,ale ty pohnutky proč se to děje sou o dost pragmatičtější.Tady se prostě nevraždí jen tak pro zábavu,takže tenhle film je o poznání kvalitnější než Hostel.Od začátku filmu sem řešil,jestli rejža je nějakej přejmenovanej ukrajinec nebo rus,protože tak jednostrannej průběh děje byl dost lezoucí na nervy.Nakonec sem se přiklonil k názoru,že východní,potažmo postsovětský země nesnáší,,a udělal z nich negramoty a prasata.Jinak filmově dost průměrný,ale konec mi udělal radost.50%. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ako hororového fanúšika ma toto príjemné Bčko celkom potešilo, samozrejme je tu plno logických chýb,hlúpstí, nezmyselného konania postáv a všetko som to už videl niekde v podobných hororch, ale celkovo ma to bavilo. Train radím medzi tie tie klasické hororové Bčka, ktoré ani neurazia, ani extra nenadchnú. Taká večerná oddychovka na vypnutie mozgu. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Luxusní nelogické a góre.... sice neumí moc překvapit (tedy mimo brutality.. ta mě překvapila vcelku dost!), ale rozhodně potěší... zejména k závěrečné dekapitaci... jen tleskám! Takhle má vypadat pořádnej horror! Co na tom že herci jsou toporný dřeva... bez tak posloužily většinou jen jedinému účelu a to velice dobře. I když je dost znát že ani sám režisér nevěděl co od toho vlastně chce.. pač to chvílemy vypadalo spíš na vlak kanibalů. Nebo myslíte že to co servírovali v jídelním voze bylo skopové? Já se bavil a to zrovna nějakému mučení neholduju. :) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama