Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Já se zatím ještě rozkoukávám. Každopádně ten námět je geniální ! Po shlédnutí prvního dílu tuším, že půjde o souboj napříč prostorem a časem ve stylu Kostka :-) ... Rozumíte někdo tomu, proč jsou tu uvedeny jen tři díly, když jich je ve skutečnosti šest ? Am I missing something - or CSFD is ? :-)))

rojko.ef

rojko.ef (hodnocení, recenze)

juvaaaa, mne to tedy jen vytočilo jako ztráta času, viděla jsem jeden díl, protože jsem četla, že díly mají pak ještě sestup kvality a napětí ...a už po prvním se nebudu koukat dál a budu hledat něco jiného, lepšího... něco jako True detective, Pushing daisies.. apod...

jango001

jango001 (hodnocení, recenze)

Jak z názvu vyplývá, v popředí příběhu je "ztracená" místnost, o které se divák postupně dozvídá nové informace. K jejímu otevření je zapotřebí jediného konkrétního klíče a vtip je v tom, že přestože klíč otevírá pouze "ztracenou" místnost, pasuje do všech zámků. Z místnosti je pak možné dostat se téměř kamkoliv, tedy pokud je splněna podmínka, že na cílovém místě existují dveře. O klíč je samozřejmě veliký zájem a když jsou jednoho dne po neúspěšném prodeji v obchodě nalezena ohořelá těla - prodejce byl navíc ještě vystřelen do stropu, k případu je povolán detektiv Joe Miller (Peter Krause), který se díky souhře událostí stává novým majitelem klíče. Brzy poznává, že jeho používání nebyl zrovna nejlepší nápad - "ztracená" místnost má totiž svá pravidla: Po každém odchodu se restartuje do původní podoby a jakýkoliv přinesený předmět, či zapomenutá osoba, zmizí neznámo kam. Tímto způsobem přichází o dceru (Elle Fanning) 

jango001

jango001 (hodnocení, recenze)

Nejde tu pouze o klíč, ve hře je spousta dalších objektů, přičemž každý z nich má svoji speciální vlastnost. Autobusový lístek pošle vybraného nešťastníka kamsi na jih Spojených států, hřeben na chvíli zastaví čas a brýle udělají z majitele kráčející azbest. Dohromady jich je něco přes sto, ve filmu je v činnosti vidět něco málo pod deset. O tyto objekty je veliký zájem, a to nejen z řad běžných uživatelů - především kdo se o ně zajímá, jsou dvě skupiny: Sběratelé, kteří se snaží objekty ničit a Řád, jenž naopak objekty uctívá a snaží se jich shromáždit co nejvíce.

jango001

jango001 (hodnocení, recenze)

geniální námět  a návykový seriál, opravdu škoda pouze 6 dílů

chytlavá hudba: Robert J. Kral

kdyby bylo pokračování,myslím že na dalších 6 dílu by bylo ... ale teď po 10 letech by to bylo asi s jinými herci

bohužel

Xouchok

Xouchok (hodnocení, recenze)

Seriál s obrovským potenciálem - výborný nápad, výborné postavy, skoro nekonečné možnosti. Ovšem orgie se nekoná, neboť seriál se utopil ve vlastní strohosti. Kdyby místo 6 dílů bylo dílů 10, bylo by více místa pro šťourání se v hlavách protagonistů, více možností k nalézání odpovědí a i více odpovědí samotných. Škoda, převeliká škoda, že pokoji č. 10 nebylo věnováno více časového prostoru. Takto se jedná "jen" o nadprůměrný zážitek u kterého vám vyvstane spousta otázek na které se nikdo neuráčí odpovědět. (85%)

Karel69

Karel69 (hodnocení, recenze)

Já bych pokračování nedělal, obávám se, že by dopadlo špatně, takhle je seriál naprosto skvělý a nevysvětlené věci si může každý vysvětlit sám jak chce a zabvit se na dalších pár hodin. Ani ve skutečnosti se vždycky všechno nevysvětlí, proč by v televizi mělo?

A. Murray

A. Murray (hodnocení, recenze)

to flame666x: Neřekl bych že se vše zcela vyjasnilo. Nebylo dořešené kde se vzal pokoj č. 10. Podle výpovědi údržbáře motelu se klíč k pokoji č.10 objevil zničeho nic. Z toho plyne, že je nejasné i to co byl zač nájemník. Kterému zmizela jeho minulost. Dále mi je nehraje časová souvislost. Protože nájemník kontaktoval svojí manželku v roce 1959, ale záznamy o tom kdy se objevil klíč jsou až z roku 1961. Nevíme vůbec nic o tom co bylo mezi nájemníkem a jeho manželkou. Rozhodně by si seriál zasloužil pokračování. Například z doby kdy se objevil klíč.

S1xK1ll3r

S1xK1ll3r (hodnocení, recenze)

Tak a je dobojovane a sice po 360minutach nekonciaceho pozerania sa na dokonaly scenar a nadpriemerne vykony hercov mozem skonstatovat ze je to jeden z najlepsich serialov ktore som doteraz videl. Ano aj takto by som to zhrnul ,dokonca nemam ani co vytknut. Mozno len to ze mi to neprislo ako serial ale skor som to vnimal ako celovecerny film. Cest a slava ,za ***** _____6K

Reklama

Reklama