Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Campbell 

všechny recenze uživatele

ZAmetač stop mě mile překvapil. Jde o standartní thriller kterých po světě je milion. A pro svojí jednoduchost se mi možná poměrně líbil. Film příběhem opravdu nevystupuje ze řad těch průměrných thrillerů. Snad jen výbornýma hercema kteří hrály vážně skvěle a JAcksona jsem dlouho neviděl v tak příjemné roli(naposled jsem ho viděl v ne moc dobrém dramatu Země zatracených). Dále je naprosto výborná režie a hlavně hudba která je opravdu geniální. Harlin si vzal povrchní scénář a vymáčkl všechno co z toho jde, a udělal to sakra dobře. Jen škoda tak předvídatelného konce, který kazí celý dojem filmu. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Opravdu mám ráda S. L. Jacksona a nehrál špatně, ale veškeré nadšení žádné. Nudila jsem se, téma dobré ale tak laxně zpracované, že je až škoda použitého materiálu a času. Film přesně určený, aby jel večer, když budete mít návštěvu a nebudete stíhat koukat. Začátek jasný, konec taky. Uprostřed opravdu není nic, co by vám mohlo utéct. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Harlin se z té druhé režisérské ligy už asi nevyhrabe, i když tentokrát se fakt snažil. I ten námět sám o sobě je originální. I přes fakt, že Harlin natočil ty úklidy tělních tekutin fakt efektně a že ta kriminální zápletka je docela zajímavá, tak mi tam až moc vadí některá klišé a ta linie s dcerou. Tahle linie to celý hodně nabourává a ničí docela slušnou atmosféru celého snímku. Je to škoda, protože se Harlin fakt docela snažil a Jackson s Harrisem hrají jak z partesu.70% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Již několiráte omílané téma, založené na vraždě, vyšetřování a korupci. V tomto případě z neobvyklého pohledu "uklízeče sraček", jehož kůži si vyzkoušel jindy vynikající S.L. Jackson. Né, že by zde byl až tak špatný, ale ačkoliv se snaží, co mu síli stačí, sám stupidní scénář zachránít nemůže. A zde bych zdůraznil největší kámen úrazu a to příběh, který je až na efektní "uklízení" nudný. Jojo, je to nuda...:-( 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od desíti k pěti a od pěti... no dejme tomu ke třem. Zkrátka od výborného začátku přes průměrný střed až k podprůměrné zápletce a k ubohému finále ve stylu patnáctého dílu deváté řady jakéhosi spotřebního kriminálního TV seriálu. A je mi to líto, protože začíná to opravdu skvěle, s jemně cynickým a drsným humorem, který mám tolik rád. Vlastně to začalo až příliš skvěle na to, aby se to něčím nepodělalo. A taky že jo, netrvalo dlouho a přišly rodinné scény dédyho a jeho princezny. "No dobře", říkal jsem si, "úlitba diváckému stádu a jen taková vedlejší větev scénáře...". Ale kdepak, ona to byla prosím dost možná ta hlavní větev. Co naplat, že Samuel L. hraje prvoligově a Ed Harris mu zdatně sekunduje, na tuhle banální televizní inscenaci mohli najmout klidně nějaké druhořadé kanadské herce a ušetřit tak fůru prachů na honorářích. Ale aspoň jsem dostal zajímavý tip na fakt nechutnou negerskou fachu, kterou bych docela rád někdy zkusil, třeba až mě přestane bavit lézt po stráních s motorovkou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama