Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

tron 

všechny recenze uživatele

„Šťastné a smradľavé.“ A dojíme a dojíme, však DreamWorks? Farebná animácia a prítomnosť všetkých obľúbených postáv zo shrek-univerza (manželka, Kocúr v čižmách, Oslík, Perník) sa však pravdepodobne postará o to, aby sa vyložene neurazili ani tí, ktorých toto "naťahovanie" (poznáte to, vznikne úspešný kreslený film, naň sa nabalia štyri pokračovania, dva seriály a osem veľkonočných a vianočných kraťasov) nemá rád. Čo sa mňa týka, ja som to s touto sériou vzdal už po SHREKOVI 2. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne moc nebavilo. Ale jsem rád, že to mělo jen nějakých těch 22 minut, protože s delší stopáží by to začlo nudit ještě více. Tato stopáž je tak akorát vhodná. Jinak je to zajímavý nápad, natočit Vánoce u Shreka, ale originalit ubývá, Shrek se stává stále méně zábavnějším a oslík stále více vlezlejším a otravnějším a ani Kocour v botách už není co býval. Nejvíce se mi tu líbil perníček a oslíkova dračice. Jinak není moc o co stát. Ale snaha se cení a proto uděluji dvě hvězdičky. Podíval jsem se na to se zájmem, ale vzhledem ke kvalitě celovečerních snímků (pravda, třetí díl jsem neviděl) jsem očekával trochu něco jiného. Ale v zásadě to pobavilo a zůstaňme u toho, že to mohlo být ještě horší. ()

Reklama

Elis009 

všechny recenze uživatele

Bez tohoto filmu si prostě nedovedu představit Vánoce... Pokaždé, když ho vysílají, voní vzduchem kapr, cukroví a vánoční filmy... Ikdyž je to americký animák, je prostě kouzelný... Když ho letos nedávali, Vánoce byly prostě jiné... A všechny vánoční pohádky, jak od oslíka nebo koucoura, jsou stejně vtipné a super... Prostě atmosféra jak má být :) ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že kdyby si na tom dali více záležet, mohl by z toho být normální 90-ti minutový film... Zdálo se mi to trochu odfláknuté, ale to asi proto, že do 22-ti minut vmáčkli celou pointu. Původně bych dala jen 3*, ale když jsem viděla to k politování hodné hodnocení, musela jsem jednu přidat... vždyť na Vánoce má být každý štedřejší a navíc Shrekova závěrečná koleda mě fakt pobavila :o) ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Pár podařených vtípků (''I've shamed myself''), animace na úrovni a kopec moralitek o Vánocích k tomu. Oslík si celkem oprávněně zaslouží nálepku 'otravného zvířete ve skupině', protože hranici únosnosti překročil už ve třetím díle. A co se to stalo se Shrekem? Zdá se mi to, nebo je z něj naprostý podpantoflák? Dokonale průměrný a zbytečný kraťas. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama