Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Klasická priemerná komédia, ktorú si radím medzi príjemné oddychovky nevyniká síce nejak zvlášť originálnym dejom, no situácie, do ktorých sa Zach Braff dostáva, rozhodne pobavia. Navyše aj vedľajšie postavy sú vcelku sympatické. Dosť ma prekvapilo, ako mnohokrát riešia situácie reálne- teda v rámci trhlej komédie (u iných komédií tohoto typu by napríklad po každom Tomovom neúspechu všetci groteskne a hystericky pobehovali rozčuľujúc sa, tu sa mu snažia kľudne dohovoriť). Rovnako je tu aj dosť veľká absencia sentimentu, čo takisto nebýva u týchto komédií zvykom. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Průměrná padesáti procentní komedie o celkem sympatické rodince, jejíž živitel se vydá do firmy svého tchána, aby se tam setkal s jedním děsně nepříjemným zaměstnancem na vozíčku, který vlastně zas tak moc na vozíčku není, hraje si na velkého přítele a přitom žádným přítelem není a hlavně je to děsný slizoun. Je až tak slizký, že díky němu celkové vyznění filmu je místo slušné komedie spíše dost nepříjemně mrazivá komedie. ()

Reklama

Poza 

všechny recenze uživatele

Hele, asi rozumím hodnocení, jaký to tu má. Ale mně se to prostě líbí. Mám ráda Zacha Braffa i Jasona Betamana a tenhle film mi jako totální vypínačka krásně funguje. Jasně, není to nic, co by mířilo na oscara a z fleku vysolím padesát mnohem lepších komedií, ale tenhle film mi prostě k umývání nádobí nebo k usínání sedí a i to se počítá, žejo! ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Už mnohokrát otrepaná situácia, keď si zamestanec, ktorý ma problém si udržat prácu, stretne zo šéfom, ktorý neznesie konkurenciu a je egocentrik, sa stretnú vo firme z veľkým priestorom na voľný čas. Film, ktorý sa snaží byť vtipný, no nedarí sa mu to a stale naražky na invalidov ma už po pár minutách prestavalo baviť, priam až rozčulovalo. Film je ľahko predvidateľný a ničim neoriginálny. Taká ľahká komedia na začiatok týzdňa na odreagovanie. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Amanda Peet nám trochu zestárla a už to není taková čupr kočka, jako bývala. Není divu, že v tomto filmu hraje maminu, která je sice vynikající právnička, ale nyní zůstane raději na mateřské. Peníze nyní musí vydělávat její manžel, a skutečně se mu podaří najít skvělé místo. Jenže to má malý háček - pěkně vykutáleného šéfa, který už jednou jel po jeho manželce a i nyní udělá vše pro to, aby ji odloudil manželovi. Dokáže navodit spoustu omylů, které vedou k roztržkám mezi manželi. Jenže šéf netuší, že se brzy obrátí jeho intriky proti němu. Překvapivě inteligentní humor je doplněn skoro až realistickým popisem současných problémů v rodině i v práci, což přispívá lepšímu uchopení snímku a možnosti spoluprožití situací. Konec je sice možná poněkud romantičtější než celé dosavadní tempo filmu, ale po pravdě řečeno, film se nesnaží být těžkým dramatem, a tak je to jen ku prospěchu věci. DVD nabízí na výběr menu česky, nebo maďarsky, následuje protipirát, trailery na filmy Žhavé nápady, Nesahejme psům na párky, Sexy Párty 2, a jako skutečný bonus se nabízí trailer s CZ titulky a fotogalerie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama