Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

cab 

všechny recenze uživatele

Dalsi z romantickych komedii v hlavni roli se (Zach Braff) hrajiciho Toma, ktery tentokrat resi komplikace v jeho vztahu s prekrasnou akorat otehotnelou Sofii (Amanda Peet) a tez celi netradicnimu prostredi ve firme, kam byl nove prijat Bobem, ktery je zaroven jeho tchanem a reditelem spolecnosti. I pres tuto skutecnost mu nejvetsi kapky dava jeho primy nadrizeny Chip, jez je navic postizeny, byvaly spoluzak jeho mile a dobry pritel Boba. Dobre rozjety a zahrany film je nadmiru komplikovany a zaroven ztraci na tempu i vtipnosti v mnoha prehnanych a nezvladnutych situacich. Avsak zlaty stred bez problemu obhaji. 55% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Není to nijak kulervoucí, ale příjemně normální. Zach Braff má potenciál a už od pohledu mi sedí na přirozeně vtipné komedie, které se dokáží obejít bez hektolitrů tělních výměšků. A to mi v neděli odpoledne jednoduše stačilo. Víte, jak to dopadne, hraje se tu otevřená partie, ale tentokrát to ani moc nevadilo. Domělé a politováníhodné neviňátko na kolečkovém křesle s tváří Jasona Batemana jako hlavní záporná postava taky v pořádku. Je to vcelku vzácné, pohybovat se v komediálním prostředí kolem podobných handicapů a nepůsobit zbytečně vulgárně. Hudba: Ed Shearmur. 60% ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekto sa snažil vyťažiť z úspechu Zacha Braffa v seriáli Scrubs, podľa mňa to nevyšlo. V niektorých gagoch doslova vidíte Johna Doriana namiesto Toma Reillyho. Obaja sa správajú ako idioti, ale pokým na "Džejdým" sa zasmejem, pri Tomovi som sa iba chytala za hlavu. Je možné, že ma ovplyvnila tretia sezóna Zúfalých manželiek, ktorú som deň predtým s úľavou dopozerala, lebo z excesov "drama queen" Susan Mayerovej som už liezla po stene. A tak som v Tomovi Reillym videla Susan v mužskej podobe a chcelo sa mi kričať. Navyše, scény z rodinného života s dieťaťom sú naivné, postavy čiernobiele, scenár jednoduchučký, happyend absolútne očakávaný... všetko je tu maximálne neprekvapivé. Jediná zábavná vec v tomto filme bol hrubozrnný humor - a to je v takejto romantickej komédii zlé znamenie - je ho málo na bláznivú komédiu a priveľa na romantický "flick". ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Ešte som sa tak nezasmial na niekom, koho zrazil autobus :-) .......... Inak je to komédia podľa klasického scenára, ale sú tu i celkom vtipné scény. Záver, ktorý je úplne predvídateľný je celkom svižne odbitý a nie je zbytočne naťahovaný, čo je plus............. Ale fakt by ma zaujímalo, kto vymýšľa tie české názvy. Toto je fakt otrasné............ ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná komedie na americký způsob, kde zamilovaný pár ve středním věku bojuje sám se sebou a k tomu se plete záporná postava "postižený" ulízanec, který celou dobu jen hraje svou postiženost a zjistí to právě náš hlavní hrdina! Jak to dokázat, že to jen hraje a zároveň zachránit své manželství? Složitý úkol s dobrým koncem. I přes neznámé obsazení jsem se pobavil a příběh pěkně ubíhá! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama