Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víkend...pivo...pohoda...kamarádi Larry, Bill a Everett měli jasný plán. Místo toho se nechali naverbovat do armády a nakonec se ocitli kdesi v Mexiku...Místní vesničané mají právě problém s loupeživou bandou a smolařské trio jim má pomoci se ubránit! Taková akce se ovšem nemůže obejít bez spousty ztřeštěných situací... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejprve je potřeba udělat si přehled o významech pojmů ,,VTIPNÝ" a ,,TRAPNÝ". Pojem ,, vtipný " se v tomto filmu použít nedá. Jedna trapná scénka se snaží trumfnout druhou trapnou scénku. A to se stále opakuje po celou dobu trvání. Film o nulovém potenciálu. Nuda, trapas, nuda a zase trapas. Zmínku si v tomto filmu zaslouží snad pouze záporák Danny Trejo, ale ani ten neměl potenciál tenhle nikam nemířící nesmysl kamkoli nasměrovat. Odpad se třemi vykřičníky ! ! ! ()

Soweek odpad!

všechny recenze uživatele

Je teda pravda, že hovadin jsem viděl dost. A to mi filmy se stupidním humorem nijak zvlášť nevadí, ba naopak, někdy mi i zpříjemní náladu. Co se ale konalo tady se snad nedá ani nijak slovně popsat. Skeče(teda to není pravý výraz pro to co zde uvidíte) jsou ukradené ze všech různých filmů, navíc jsou totálně předvídatelné a ještě k tomu ve finále jsou zprzněné natolik, že se vám z toho spíš dělá špatně. Ruce pryč i kdyby jste se na to měli dívat zadarmo!!! ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

No já teda nevím.. tohle mělo bezpochyby jasný cíl, a to pobavit. Já jsem se pobavila skvěle, jako už dlouho ne, nemusela jsem nad ničím moc přemýšlet a mohla jsem si klidně užívat děj téhle praštěné komedie. Tak proč je tady tak nízké hodnocení? Nebudu nad tím dumat, každý má právo na svůj názor, každopádně já tenhle film vřele doporučuji těm, kteří se chtějí pořádně zasmát a na chvíli přestat myslet :-) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Lehce prumerná komedie o trech smolarích co jako zalozaky povolaly do akce. Celkem se divím jak takové do zalozních rad vzali. Vstupní testy (fyzické a o IQ radsi nemluve) by stezi splnily. Kdo z celého ansámblu hercu bije do ocí a cely film potápí je DJ Qualls! Jeho postava ani nemusela byt v celem filmu. Kazdý jeji vystup je jen smesice provarenych gagu o nesicích, retardech a podobnych kašparech. Tento film se ho měl vyhnout obloukem. Kdo mě , ale pokažde bavil byl Dany Trejo (očividně se rolí bavící mexický gangster). Už první scéna v doupěti s komikem a dovršená karaoke show. Zbytek standartně v komedialním žanru proplouvá celým filmem. Ono scenár mel asi cca 10 stranek , jelikož se porád jen strílí , utíká a do toho hraje mexická hudba. No škoda, začatek začal slibně. Představovaní postav není spatný, ale okamžitý skok do armady je až na muj vkus moc nepovedeny (vlastně ani netušíme , že založníkama jsou dokud najednou nemají z ničeho nic maskáče). Nebojte se lidi ono to tak hrozné není. Film proběhne rychle , takže vyložene nenudí , ale přeci jen se dalo vykopat více. "Jmenuji se Carlos Santana! Ten zpěvák? Ne, já jsem pravý Carlos Santana , on jen blbě hraje na kytaru!" "Co uděláš zastřelíš nás všechny? Ne, jen tebe. Tak s tím jsem nepočítal!" ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Béčková komédia, ktorá sa snaží parodovať rôzne scény, ktoré sú prebraté z iných filmov. Humor lacný. Je tam zopár scén, ktoré pobavia, ale je celkovo je ich málo a väčšinou prevládajú tie stupídne. Herecké obsadenie je tiež hrozné a ústredná trojka vyznie trápne. Tak maximálne na jedno pozrieť a dosť. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme si mal zahrať aj Jeff Foxworthy, ale kvôli nabitému programu musel svoju účasť odrieknuť. (m.a.t.o.)
  • Keith David (Sgt. Kilgore) počas natáčania nešťastnou náhodou spadol a zlomil si dve rebrá a dva stavce chrbtice. Scénu v kasárňach, ktorá sa práve vtedy točila, napriek tomu s bolesťami dokončil, a až potom odišiel do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Režisér C.B. Harding si zahral malú úlohu poštára. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama