Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh akčního thrilleru Úhel pohledu sledujeme očima osmi různých lidí, kteří se společně pokoušejí odhalit pravdu o pokusu o atentát na prezidenta Spojených států. Thomas Barnes (Dennis Quaid) a Kent Taylor (Matthew Fox) jsou agenty Tajné služby, kteří mají za úkol ochraňovat prezidenta Ashtona na klíčovém summitu, týkajícím se celosvětové války proti teroru. Když je tento krátce po přicestování do Španělska postřelen, nastává chaos a během honu na atentátníka se protínají osudy různých lidí. Mez přihlížejícími se nachází Howard Lewis (Forest Whitaker), americký turista, který se domnívá, že střelce zachytil svou kamerou, na kterou celou událost nahrávala pro své děti. Na místě činu je i americká producentka zpravodajství Rex Brooks (Sigourney Weaver). Tak, jak tito a další lidé postupně doplňují jednotlivé části skládačky, začínají se odhalovat děsivé souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (791)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $72,266,306Tržby Celosvetovo $151,161,491Tržby za predaj DVD v USA $25,286,264 //počet predaných kusov 1,093,839║ Strhujúca nadupaná akcia v detailnej príbehovej skrumáži, kde je všetko čo treba aby výsledok filmu bol takmer vo svojej podstate dokonalý. Priestor pre niečo ako nuda tu nehrozí, takže som si tento thriller pekne užil. /90%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré obsazení vedle dynamického střihu a skoro až zběsile rychlého střídání pohledů se dalo očekávat. Bohužel se nedal očekávat počet těchto pohledů na stejnou věc, který ve výsledku tento film dost sráží. Možná vystřihnout jednu dvě postavy a bylo by to mnohem lepší, ale přesto je děj poměrně nečekaný, překvapivý a svižný. Nevím, zda by takto mohl fungovat jako jedna série 24ky, ale moc tomu nevěřím. Jako svižná jednohubka je to opravdu příjemná 90minut se nezastavující jízda, která trochu působí vykonstruovaně, ale to se jí prostě musí odpustit. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Další z těch, jehož kousky se musí složit jako puzzle, (v tomto případě má to puzzle 8 dílku). Ze začátku, se vám ty dílky budou zdát přehnané, nebo dokonce snad jasné, (vždyť je to tak jednoduché!), ale jakmile začnete skládat pochopíte, že jste se mýlili. Tolik k filmu. S jeho obsazení také nemám problémy, sympaťák Matthew ze Ztracených, Dennis Quaid se snažil až tak, že místy jsem mu toho agenta žral. Jak říkám, prostě zajímavý film. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Solidní rozjezd režiséra Peta Travise, který doposud natáčel jen filmy a seriály určené pro TV (I když dobré). Matthew Fox dobrý, ale měl na víc. Stále v něm vidím Jacka. Dennis Quaid zahrál dobře. Automobilová honička, která je jak z Bonda či Bourna, situace kolem výbuchu, která se stále dokolečka opakuje z různých pohledů, to vše je dobré, ale na mě stejně nejvíc udělal dojem situace jak Weavrová přesvědčuje reportérku, aby se vzchopila a pak.... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Atli Örvarsson: 1. Vantage Point Main Title [2:45] ,2. Motorcade [1:36] ,3. Enrique and Veronica [2:55] ,4. Run Enrique Run [2:33] ,5. Lewis and Anna [1:20] ,6. President and Decoy [1:38] ,7. The Chase Begins [2:50] ,8. Serendipity [4:40] ,9. Epilogue [1:55] ,10. Tightening Circle [3:19] ,11. Clockwork [5:07] ,12. The President is Safe [1:15] ,13. Explosion Aftermath [3:38] ,14. Suarez' Plan [4:00] ,15. Vantage Point End Title [2:02], ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Premiéra filmu byla plánovaná na říjen 2007, ale byla z neznámých důvodů odložena na únor 2008. (don corleone)
  • Závěrečná automobilová honička, ve které Thomas Barnes (Dennis Quaid) pronásleduje Kenta Taylora (Matthew Fox), je „soubojem“ posledních dvou generací Opelu Astra. (lskala)
  • Značná podobnost se seriálem "24 hodin" není náhodná. Scénář se měl stát předlohou celé jedné série příběhů Jacka Bauera. (77Ivana)

Související novinky

„Já jsem 3D zákon!“

„Já jsem 3D zákon!“

15.05.2010

Kultovní komiks ze stránek britského magazínu 2000 AD Soudce Dredd se už jedné filmové adaptace dočkal. I přes na svou dobu vysoký rozpočet a trefně vybraného hlavního představitele šlo o propadák,… (více)

Reklama

Reklama