Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Daewiik 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o stavění motorek - pak bych se sice taky nejspíš nedívala pravidelně - ale mělo by to úroveň. Nejvíc mě tam vadily asi ty jejich problémy, typu že taťku bolí zub a má strach ze zubaře a vznikl z toho celý první díl, jo a mimochodem tam taky stavěli nějakou motorku...Jako kdyby to měl být jejich životopis a já myslím že to mělo být spíše o motorkách. Koho zajímá nějaký chlápek s vousy jako náš kocour a jeho problémy se synkem. MOTORKY, kdyby tam byly jen ty motorky pak ano. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Né příliš talentovaní designeří a zruční řemeslníci-v rodinném podniku-skládají dohromady choppery z dílů dělaných(v jiných firmách) na zakázku...Mezi tím fotr(šéf) řve na ostatní kvůli totálním kravinám a ostatní se tváří, že to není žádná sranda ....No-aspoň, že se nakonec vždy ukáže, že se mají všichni vlastně rádi a i když vypadají tvrdě-jsou to vlastně dobráci od kosti :D :D ()

Reklama

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Klasické šabloty typu nasranej Paul, hádky se synem, usmíření, předvedení motorky, všichni jsou šťastní se sice docela brzy ohrají. Co se ale nikdy neohraje je tvorba motorky úplně od základů. Každá je něčím unikátní, má svoje problémy při výrobě ale výsledek stojí zato. Motorky mě nijak neberou ale Choppery, co dělají v OC Choppers jsou umělecká díla. A náhled do dílny při jejich tvorbě je super odreagovačka a zábava. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jak staví pravý Američané pravé americké choppery? Jednoduše, zavolají Teutelovi :-). Ne tohle není vtip, tohle je "reality-show"(?), v které sledujeme členy motorkářské dílny, jak zvládají chvílemi trochu umělé situace s jejich nádhernými motorkami podle přání zákazníka. Někdy je výsledkem nádherná motorka a zábavný díl, jindy jenom nádherná motorka. Neustálé hádky a "psychologická hra" zaměstnanců s velkým Paulem Teutelem osobně po delší době ztrácí na zajímavosti a je stereotypní, přesto ty motorky a jejich stavba hodně diváků dokáže zaujmout (i mě a to motorky nijak extra nezbožňuji:). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem náhodou jeden díl dnes na TV Prima Cool. V popisu je matouce psáno, že jde o firmu na motorky, ale byl jsem svědkem kdy chlapy vlezli na podium před tisíce lidí, byly v muzeu kamenů a podniku na těžbu opálů, soutěžili ve vinařském podniku v plivání vína nebo se v akváriu potopili v neoprenu ze žralokem. To vše jsem zažil také a moc se mi na to nechtělo dívat z gauče podruhé. V Merbourne jsem byl také.Vlastně jsem nepochopil jestli je to nějaká firma na zážitky nebo co. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Spoločnosť zamestnáva 26 pracovníkov (stav ku koncu roka 2011) a vyrába približne 150 motocyklov ročne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama