Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Je to americká klasika, která mě vadí. Pořad o motorkách, ve kterých jako vždycky nejde až tak o motorky, ale spíše o "Hele udělal si co jsem ti řek?... Ne... tak jdi do prdele, já jsem myslel že už to budeš mít hotový a ty seš línej jak hovado". Pak ještě přidají zhodnocení "mimo" kameru, kde vlastně to samý zopakují. A pak tu a tam zazní, děláme tuhle motorku. PROSTĚ BOMBA. ()

Ghedina 

všechny recenze uživatele

Neustálé nadávání jaký je kdo blb a tele a na co sáhne to zmrví,na to se nemusím koukat v bedně,když to okolo sebe poslouchám neustále pořád.Navíc jsem absolutní odpůrce všech těchto reality tv kravin,ale tady je to trochu o něčem jiném.Ty choppery jsou úžasné a navíc jako velkému fandovi těchto strojů mi dělá moc dobře,když můžu aspoň z části vidět jejich stavbu.Takže styl 0/obsah 100 celkem tedy 50%. ()

Reklama

contreras 

všechny recenze uživatele

Otravná a stupidní sračka, která neskutečně nudí...postavené stroje jsou velmi pěkné, ale ani to nestačí na solidní koukatelnost. Celé by se to dalo zfouknout v pětiminutových a hlavně němých epizodách bez zbytečné a našlehané omáčky. PS: 2 x měř a jednou řež se asi v améru moc nenosí a mě je z toho už opravdu zle. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Svérázná rodinka, která vám postaví unikátní a hodně specifický kousek na zakázku. Některé mašiny jsou skutečně parádní. Koukám na ně jako na svaté obrázky. Bála bych se na nich jen projet. Baví mě sledovat jak z jednotlivých dílů dokáží něco podobné vyrobit a složit, aby to bylo vůbec pojizdné. Hoši vědí, co dělají. Občas se spolu poperou, něco rozmlátí a pak je zase klid. ()

El_Barto 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné na tomto seriálu je, že přestože se pořád a pořád dokola dělá jen jedna věc, tak i přesto neomrzí. Sice je do očí bijící, že ty hádky jsou většinou umělé, ale přesto to tomu dodává šťávu. Já osobně motorky nemusím, ale tento seriál mě přesvědčil abych nad nimi aspoň trochu poupravil názor. Motorku pořád nechci, ale nějaký chopper z dílny OCC bych časem bral :-D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)
  • Na motivy seriálu vyšly dvě videohry – „American Chopper“ a „American Chopper 2: Full Throttle“. (NiaWolf)

Reklama

Reklama