Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Pořady (10)

Poslední bojovník

Poslední bojovník (2007)

Hezkýýý. Po prvním díle hodnotím za pět hvězdiček. Tohle je opravdu originální a povedená show. Líbí se mi poznávat nové věci a kultury lidí. A tohle je opravdu střet dvou naprosto rozdílných kultur. Domorodci a naše "vyspělá" civilizace. Jak si povedou vybraní lidé proti nemilosrdným domorodcům a jak obstojí v těžkém boji? Soutěžící si toho museli dost vytrpět, soužití v divočině v chýších společně s domorodci, respektování jejich tradic, jíst jejich jídlo, nechat se oškrábat piraními zuby a pak natřít solí a chilli, to muselo hezky bolet. :-) Soutěžící museli podstoupit náročný trénink a přípravu na finálový zápas s ostatními kmeny a také množství soubojů jak s domorodci tak i mezi sebou navzájem. Po prvním díle jsem nadšený a jsem zvědavý co přinesou další díly. Konečně něco pořádnýho, na co se dá dívat v televizi. Po dvou dílech 5/5. Poslední update (26.10.2011): po shlédnutí vícero dílů zůstává hodnocení na stejné úrovni stejně jako samotný pořad, čili na velmi vysoké úrovni. Pořad je chytlavý a pokaždé se těším na další díl. (8.11.2011): Tak a skončila mi v TV celá série, byl to úžasný zážitek a určitě mi to mnoho dalo. Jsem rád, že na naší zkažené planetě žije ještě spousty různých kmenů, na které už "vyspělá civilizace" také dosáhla, ale ještě je zcela nepohltila a žijí si svým životem. Dělají dobře, myslím, že to co mají jim stačí a moderní věci k životu jim rozhodně chybět nebudou.

Takešiho hrad

Takešiho hrad (1986)

Pěkná šílenost, ale dobrá. U nás dost netradiční a asi i nemožné něco podobného uspořádat. Takže palec nahoru. :-)

Manéž Bolka Polívky

Manéž Bolka Polívky (1987)

Nedávno jsem byl na představení Bolka Polívky tady u nás a prostě umí. Byly to dvě a půl hodiny smíchu a neskutečné zábavy. Kde na ty nápady chodí mi však zůstává záhadou. Manéž sleduju vždy se zaujetím a očekáváním, co zase Bolek vymyslí. Jeho humor je osobitý, jedinečný a každopádně i zábavný. :-)

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Jedna z nejlepších soutěží, na kterou jsem koukal v dětství. Rozmanitost úkolů a soutěží. Nezapomenutelná znělka. :-)

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Na tyhle soutěže jsem se díval od malička. Taky jsem si vždycky jako děcko přál některou z disciplín vyzkoušet. Škoda, že něco podobného už se v dnešní době nevysílá, to byla panečku podívaná. Dá se napsat, že tohle byla opravdu kultovní soutěž. Ale třeba se jednou dočkáme nějakého pokračování ve šlépějích Her bez hranic. Jistě bych byl pravidelný divák.

Den D

Den D (2008)

Pořad nebo soutěž, chcete-li, která je či byla opravdu na úrovni. Škoda jen, že skutečně málo nápadů co lidi přinesli bylo uskutečnitelných a které za něco stály a měli je dobře zpracované. Někdy se u toho člověk i docela pobavil, s čím dokázali lidi přijít a mysleli si, co kdyby náhodou. :-) Nedíval jsem se pravidelně, ale kdybych mohl, určitě bych nevynechal jediný díl.

Buly

Buly (1992)

Ikdyž nechápu podle čeho a jak mám hodnotit sportovní televizní přenosy, tak pokud jde o hokej, který miluju, tak jedině Buly na Čt. A Vííítkóvicééé Vííítkóvicééé héjá héjá Vííítkóvicééé. :-))) Modrá-bílá letos vyhraje!

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

No takže....nejdříve jsem dal tři hvězdy, ale musel jsem nakonec ještě jednu přidat. Proč? Protože Zdenda a jeho hlášky prostě nemají chybu. Sice je "krapet" vulgární, ale ti lidé to zjevně potřebujou, aby se s nima takhle zacházelo. Protože to, co člověk vidí v těch kuchyních, z toho se chce brečet. Někdy z toho všeho je až na blití a to nejsem kuchař. Proto chápu, že Zdeňkovy pocity musejí být ještě stokrát silnější, než ty mé a musí to být pro něj strašlivé utrpení ne-li rovnou muka. Docela mi trvalo, než jsem pořadu Ano, šéfe! přišel na chuť, ovšem postupem času jsem si v něm našel zalíbení. Nejlepší na tom všem je, po čase vidět, že někteří lidé, ať už provozovatelé či kuchaři, si jeho slova a rady vemou k srdci a skutečně se pak něco změní (viz. kontrola po měsíci). A nebo taky nezmění, kuchaře už v restauraci neuvidíme (jelikož byl nahrazen jiným) nebo v tom horším případě se restaurace či bar zavře. Za pořad Ano, šéfe! moc děkuji a už dlouho mě nic takhle nebavilo. Jen tak dál, alespoň se zlepší kvalita pohostinství v našich restauracích. A je vidět, že je to skutečně potřeba. 90% "Jsem utahanej jak šňůra vod hajzlu, vole" :-) EDIT 13.1.2014: Musím dát plný počet, jelikož je třeba ohodnotit pořad na úrovni a na české poměry obrovsky nadprůměrný. Zdenda to válí a jeho kuchařský um nezná hranic.

Americký chopper

Americký chopper (2003)

Je to pěkná show pro kamery, včetně těch neustálých hádek otce se synem a ostatními pracovníky v dílně, plných sprostých slov. Ale je to SUPER!!! Ani nevim proč, ale mě to neskutečně baví. :-)) Motorky nežeru, ale co oni v dílně na koleně dovedou, to se mě líbí. Nádherné motorky, co kus to unikát. A ty hádky a hlášky otce dodávají ten správný náboj. :-) Je to skvělé, podobnou show jsem ještě neviděl a co je originální, to mě baví, takže 95%. A klobouk dolů před lidmi z Orange County Choppers. :-)

Amazing Race: O milion kolem světa

Amazing Race: O milion kolem světa (2001)

Není nad to se dostat někam díky reality show, kam by se jinak sám člověk pravděpodobně nikdy nepodíval. Celkem zábavná podívaná. 75% EDIT 29.4.2014: Tak nakonec přidávám i tu poslední hvězdičku. Tahle reality-show mě neskutečně chytla a budu nucen se podívat i na starší sezóny. Zajímavý je jak výběr lokací (rozuměj zemí světa), tak i soutěžící jsou sympatičtí. Po dnešku jsem si zvlášť oblíbil jednoho 68letého pána se synem. Ten 68letý pán se na svůj věk dnes pořádně naběhal a nadřel a téměř už vypadal na infarkt, ale zvládl to nakonec a ještě trumfnul všechny ostatní mnohem mladší soutěžící. Budu mu držet palce, aby nevypadl. :) Navíc má zajímavé názory a celkově působí hodně sympaticky. Líbí se mi i rozmanitost jednotlivých úkolů, taktéž i celkový systém, jakým je soutěž provedena. Američani mají opravdu velké štěstí, že mají takovéhle možnosti. Sám bych se hned přihlásil, to by bylo něco pro mě. 100%