Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

zvrator 

všechny recenze uživatele

Niekto dostava ranu istoty do hlavy gulkou,tu si niekto spomenul,ze by to mohlo ist nozom...prave v case najvacsieho zhonu a "nahanaciek"..:) a podobnych uderov pod suknu na zamyslenie tu bolo pozehnane...aspon,ze rany kladivom tu nemuseli ustavat s jujkanim tri hodiny a pytat si dalsie zo vsetkych stran pekne po krestansky...ale pohoda no... ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Pěkný malý horor, na kterém je třeba ocenit minimálně to, že není cílený na puberťáky a přináší vcelku nápaditý příběh. Udržuje si slušné tempo, pointa je taky pro jednou nenucená a zapadá do děje přirozeně. Režisérovo styl mi tak úplně nesednul. Občas bych třeba uvítal více atmosféry na úkor nechtěně komických gejzírů krve. Sem tam je vidět malý rozpočet, hlavní hrdinové nejsou z nejsympatičtějších, a co je horší, herci jsou příšerní. Ve vyhrocenějších situacích bohužel filmu dost podrážejí nohy, prostě proto, že jejich nevýkony jsou v kontrastu s dramatickým rázem dění k smíchu. Situaci zachraňujou představitelé fanatických záporáků. Takovou partu magorů bych nechtěl potkat ani za bílého dne. Výsledek mohl být lepší, ale díky za něj i tak. Je fajn vidět jednou za čas horor, který nejede zcela podle zaběhnuté šablony. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak som v celku sklamaný.Tešil som sa na minimálne priemerný horor.No nakoniec to bolo skôr k smiechu.Efekty krvi no tak nedajte sa vysmiať ale to bolo fakt nejaké divné.Teda neviem Či len mne ale to sa proste nedalo uveriť.Neviem Či aj ich viera má desatoro ale 5 prikázanie je nezabiješ takže trošku blbé.Pán znásilňovač mi prišiel na konci tak smiešny že som skoro spadol zo stoličky , 3 krát chce a vždy mu tam niekto príde.No a na koniec ma sklamali aj démoni alebo čo to bolo.No aj tak celkové hodnotenie 2* a 40% na hrane 3 hviezd. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle nízkorozpočtový horrorový úlet je sice hodně hloupoučký, ale zároveň i hodně roztomilý a zábavný. Na té jeho zábavnosti má zásluhu hlavně hojná účast naprosto excelentních armagedonských pošuků, kteří se snaží spasit co nejvíc duší svými ostře nabroušenými krucifixy. Film vypadá, jako by ho natočila partička středoškoláků s dobrým filmařským vybavením i know how, aby pobavila sebe i diváky. Já se tedy bavil skvěle, jako nejspíš i všichni herci při natáčení. Byla v něm i jedna nečekaná brutalitka s těhulkou, jejím manželem a jejich děťátkem... A také je v něm několik slušných lekaček, ta nejlepší je hned v první scéně po úvodních titulcích (ke kterým hrála i celkem dobrá hudba). Solidní zástupce brakového žánru. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama