Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Další z horůrků, které se odehrávají v metru, má tentokrát zápletku s náboženským podtextem, kdy jakási totálně vyhrabaná sekta magorů "osvobozuje" lidi pomocí nožů ukrytých v krucifixech. Zní to otřesně, ale vůbec to není špatný, jelikož prostředí metra má svoje atmosférický kouzlo, mordování a gore není odfláknutý, takže si užijete nepřetržitou naháněčku po útrobách systému metra podlitou litrama krve a okořeněnou několika senzačníma lekačkama. V závěru je jakási snaha o ještě vyšší rozměr celé zápletky, kterou však mrknutím oka přejdete bez většího povšimnutí. Pohodovka za 3,5*. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tie fanaticke nabozenske zvasty sa skratka nedali pocuvat. Z pociatku to vobec nevyzeralo zle no s pribudajucimi minutami to skoncilo v absolutnej odpadovej zumpe. Vsetko zle- herci, kulisy, dialogy, logika, rezia....1* za uvodnych 30 minut ktore este mali naznak atmosfery (vratane skvelej uvodnej lakacky). ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Již od dávnověků bylo lidstvo lehce manipulovatelné. Jakmile se zrodí „vůdce“ burácející z výšin, či „reverend“ rozsévající zkázonosná slova technologií pagerů, vždy je davy slepě následují. -) Podzemkou s jejím rozsáhlým labyrintem se srocují a omámeně blábolí své jedovatosti přívrženci „Hlasu věčné naděje“, aby zachránili(čepele nožů krví potažené) „bezbožné“ před ohněm pekelným. :-)) „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Velice dobře natočený horor se skvělou zápletkou. Atmosférický začátek a pár super záběrů (rána kladivem). Občas velice nelogické chování postav, ale co, to se dá překousnout. Jeden dobrý herecký výkon, pár špatných a pár vyloženě přehrávajících. Zbraně ,,nepřátel" jsou prostě trapné. Závěr, to je kapitola sama o sobě, ale u mě celkem prošel. Pro mě velké překvapení. Ať se točí více hororů v prostředí metra ! ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu překousnout že nejen na nástupišti není ani živáčka, ale že i metro, které přijede je prázdné - těžko tomu uvěřit. Ale jak to tak bývá když chceš zabíjet tak je lidí dost. A scénář nám prostě nějaké lidi dodá. A tak i když je v metru pusto a prázdno v následujících scénách se zjevuje stále víc a víc lidí. Nakonec mám dojem, že tam pro samé lidi není k hnutí. Paráda, vlaková souprava začíná být přeplněná - jak lidma, tak mrtvolama. CITÁT - Bůh tě miluje........ Tak stupidní film jsem dlouho neviděl. Ten film......vem čert !!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama