Reklama

Reklama

Nina's Heavenly Delights

  • Slovensko Nebeská rozkoš od Niny (festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Britka indického původu se po třech letech vrací do rodného Glasgow, aby po smrti milovaného otce zachránila rodinnou indickou restauraci. Záchranou pro podnik má být vítězství v každoroční Kari soutěži. Kromě opětovná záliby ve vaření, hledá Nina i cestu ke své rodině a nachází mimo jiné hřejivý netradiční vztah, který není lehké v indické komunitě obhájit. Film se nese v příjemném komediálně-romantickém duchu, je zalidněn milými vedlejšími postavičkami a těží ze směsi indického temperamentu a britského humoru. (Gesicht)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že je to tak trošku nepovedené dvojče velice povedeného I CAN´T THINK STRAIGHT, který měl všechno, co tohle nemá. Jedině v čem jsou stejné je půvab hlavní hereček, i když i tu trochu pokulhávají. Slabší příběh, žádné odvážné scény. Snažilo se to jít do hloubky, bohužel bez účelu. Za odvážnost a za to, že tohle téma mám opravdu rád, dávám 65% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Atmosféra Glasgow a Laura Fraser k tomu je pro mě po první sérii Lip servisu neodolatelná kombinace. Indi jsou pro mě z mého pohledu koukatelnější ve filmech anglických (kromě tohoto např. Blafuj jako Backham), než v těch Bollywoodských, které na můj vkus hýří příliš mnoha pestrými barvami a hudebními vložkami, z čehož Anglie střízlivě ponechává jen to pro dotvoření nálady snímku nejpodstatnější minimum... Tenhle film tu byl dřív než Lip service, později než Blafuj jako Beckham, ale obsahuje dostatek milých scén a drobností, připomínajících mi obě zmiňovaná díla natolik, abych se k němu někdy v budoucnu znovu, jen tak pro lepší náladu, vrátila. ()

Reklama

Meg.x 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě vážně dostal, mohla bych se na něj kouknout tisíckrát a nikdy by mě nezačal nudit. Mezi hlavními hrdinkami to jiskří a už od začátku je jasné, že patří k sobě. Nina’s jsou rozhodne jedním z nejlepších filmů s L-tematikou, co jsem viděla. Jedinou nevýhodou je, ze u připravovaných delikates vždycky dostanu hlad :) ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Přesně tak Indové, kari, lesby, tranďáci...:) Je to slušné, a zvlášť obě hlavní představitelky. Ani jedna z nich se neztratila - Shelley Conn hraje v Mistresses a Laura Fraser v Lip Service, oba seriály jsou od BBC a na oba se dá velmi dobře koukat. ()

Reklama

Reklama