Reklama

Reklama

Vysokoškolský profesor Dr. Jack Gramm, který zároveň pracuje jako forenzní psychiatr FBI, dostane ultimátum – zbývá mu 88 minut života. Aby se zachránil, musí Jack použít všechny své dovednosti a zkušenosti, aby zúžil okruh možných podezřelých, mezi něž patří nespokojení studenti, opuštěná milenka i sériový vrah, který sedí v cele smrti. Jack Gramm založil celou svou kariéru na spolehlivém „určování“ povah lidí a faktorů rizik. Svoje expertní osvědčení získal díky případu sériového vraha Jona Forstera a nyní, s pocitem zadostiučinění, čeká na Forsterovu popravu. Ale když se začnou objevovat další podobné vraždy, musí Jack obhájit, že Forster je skutečně vinen, jak celou dobu tvrdil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Al Pacino jako psychiatr a profesor na vysoké škole, kterému někdo zavolá, že zemře za 88 minut zahrál dobře, ale umí mnohem lépe. Leelee Sobieski jako jeho studentka, které od začátku nevěříte .... a máte proč. To vše v celkem slušném trilleru, které neuchvátí ani nezklame. Hudba ED SHEAMUR, (Wimbledon, Johny English). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

BUDEŠ ŽÍT JEŠTĚ 88 MINUT…TIK TAK TIK TAK… Předně musím napsat, že Al Pacino vypadá jako ďábel i když hraje psychiatra. On a jeho charismatický hlas mají u mne rozhodující váhu při hodnocení. Dobrej úvod, a toho, jenž se nebude moc zaobírat tím, jestli je reálné vše v daném čase stihnout, může uspokojit i tempo. Pořád se něco děje, trocha akce a pokud ,,vypnete mozek“ víc než jindy, tak si v klidu odpočinete a závěr vás snad i překvapí. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je 88 minut solidní thriller s charismatickým Pacinem v hlavní roli, který by do vyloženě špatného filmu asi nikdy nevlezl. Tento počin však postrádá nějaké osobní kouzlo, které by v divákovi zanechalo dojem na dobu delší, než je samotné trvání filmu. Před chvílí jsem 88 minut dokoukal a nemám z něj takřka žádný pocit, nemám potřebu o něm přemýšlet a říkat si, že v tom či onom mi vlezl pod kůži. A to je důvod, proč dávám jen 3*. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další rutinní thriller Jona Avneta, který udržuje divákovu pozornost jen díky standardně velice dobrému výkonu Ala Pacina, který nebyl skvělý jen proto, že mu to nedovoluje režie a scénář. Film běží docela rychle a idkyž má více než 88 minut diváka nenudí a to hlavně díky tomu, že se přavážnou část snímku pořád něco děje. Škoda podivné pointy, která patří do skupiny těch směšných a nepromyšlených. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $17,213,467Tržby Celosvetovo $32,563,587Tržby za predaj DVD v USA $13,193,748 //počet predaných kusov 630,489║ Tak Al Pacino sa zas upísal ďalšiemu pásovému filmu, kde nemá už čo zvláštne povedať a pomaly zapadá do zabudnutia svojími výkonmi - dá sa povedať, že tuctovými výkonmi, kde nemá už absolútne čo ponúknuť, lebo v takýchto hereckých polohách už bol videný nespočetne krát. Film má našťastie ako taký spád takže dá sa pozrieť, aj keď občas trpí takou klasickou nesúrodosťou a prípadne aj tie postavy čo nám ponúka nemajú až taký zápal vo filme ako by mohli mať, dosť často to príde len také premávanie z miesta na miesto a neustále z mobilom v ruke, čo príde časom už otravne. /40%/ ()

Galerie (76)

Zajímavosti (9)

  • V 22. minúte vychádza Jack Gramm (Al Pacino) autom z garáže a o minútu neskôr môžeme vidieť, že nejde rovnakým Porsche ako predtým - na aute sú iné elektróny. (mackobubu)

Reklama

Reklama