foto

James Foley

  • nar. 28.12.1953 (64 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Padesát odstínů svobody
2017 Padesát odstínů temnoty
2014 Red Zone (TV film)
2009 Madonna: Celebration - The Video Collection (video kompilace)
2007 Neznámý svůdce
2004 Hollywood Division (TV film)
2003 Chladnokrevně
1999 Válka gangů
1996 Cela
Milenec nebo vrah
1995 Poslední čtvrťák
1992 Konkurenti
1990 Až se setmí, miláčku
Madonna: The Immaculate Collection (video kompilace)
1987 Kdo je ta holka
1986 Tváří v tvář smrti
1984 Lehkomyslní

TV seriály

2016 Miliardy (TV seriál)
The Deal (S01E06)
Short Squeeze (S01E04)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
The Truth (S01E05)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 39 (S03E13)
Chapter 32 (S03E06)
Chapter 31 (S03E05)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 25 (S02E12)
Chapter 21 (S02E08)
další epizody (6)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 9 (S01E09)
Chapter 4 (S01E04)
Chapter 3 (S01E03)
Hannibal (TV seriál)
Sorbet (S01E07)
1997 Zbraň (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Wounds And Scars (S02E17)

Hudební videoklipy

1986 Madonna: Live to Tell (hudební videoklip)
Madonna: Papa Don't Preach (hudební videoklip)
Madonna: True Blue (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace