Reklama

Reklama

VOD (1)

Zkušený newyorský policista Cristofuoro (Russell Crowe – Gladiátor, L.A.:Přísně tajné) chce dokázat, že čerstvě propuštěný mladík Erik (Jon Foster – Terminátor 3:Vzpoura strojů) je vrah. Že zabil své rodiče schválně, a ne pod vlivem prášků, jak tvrdil soudu. Aby svou teorii poručík potvrdil, začne Erika sledovat. Situaci ještě zkomplikuje krásná Lori, kterou vzrušuje blízkost trestaného násilníka. Je Erik jen nevinnou obětí policistovy fantazie nebo nebezpečným masovým vrahem, který dříve nebo později zaútočí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Russell Crowe pro mne byl jediným tahákem, hmmm, asi bych neměla vždy dávat jen na to, kdo bude představovat hlavní roli. Tohle bylo nijaké, ani v rádoby scénách, které měly zřejmě působit silným dojmem a měly být tím NĚČÍM, rozhodně nebyly, a po dlouhé době jsem se přistihla při zívání, pomrkávání, sledování hodin a listování časopisu. Ten časopis byl fakt zajímavý. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch uplně zbytečnejch filmů. Obzvlášť špatnej byl výběr herců - holka je sice neokoukaná, ale taky docela nekoukatelná. Místo ní měla tu roli hrát Alexis Dziena, která je fakt kočka. Jon Foster není Ben Foster a charisma asi ztratil v dobách, kdy si hrával na písečku. Taky nevěřim, že Russel Crowe si roli pupkatyho kníratyho cajta vybral dobrovolně. Jestli jo, tak asi byl ožralej nebo něco. Tahle postava totiž nejen že je kníratá a pupkatá, ale hlavně uplně o ničem. Prostě fízluje jednoho psychouše, ale ten je ještě hovno psycho oproti té vtěrné holce, která se k němu přidá a dělá všechno pro to, aby z ní měl divák blbej pocit - je totiž uplně vypatlaná, nadržená, psychopaticky vlezlá a nadmíru blbá. To znamená, že všichni mi byli uplně ukradení a nechápal jsem chování ani jednoho z nich. A film tím pádem nuda. Teď mě napadlo, že ten film asi někdo natočil proto, že jeho kámoš/známej/z rodiny asi je psychopat, kterymu se stalo přesně to, co Erikovi... a oni tímhle chtěli dokázat, že může být i nevinnej. ()

Reklama

Dallas 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi komentuje tento film. Keď som ho objavil, tak bol ešte v čiernych vodách, ale ako pozerám jeho "rating" pomali stúpa. Určite si nemyslím, že sa jedná o odpad, ale skôr o priemernú drámu, ktorá niekomu povie viac a druhému menej. Asi záleží aj od nálady, pretože tento film jú rozhodne nezdvihne. Ani jedna z (hlavných) postáv tu nie je vyslovene kladná a ku koncu ani vyslovene záporná. Dve najzvučnejšie mená z obsadenia nemajú až toľko priestoru ako by sa dalo čakať a sú len akousi podporou hlavnej dvojice. Režia je slušná a v niektorých scénach aj pritlačí. Vďaka tomu a hercom to u mňa stúpa na takých 60% a stojí rozhodne aspoň za jedno pozretie. Len pozor na tú náladu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $319,000Tržby za predaj DVD v USA $743,694 //počet predaných kusov 42,862║ atmosférou a herecky celkom podmanivý thriller, kamera slušná, len je škoda že tá veľká snaha o nejaký vyšší ciel ostane niekde v nedohľadne /45%/ ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Použití slova zvláštní zrovna tomuto filmu sice padne jako málokdy jinému, nicméně tentokrát to není v tom dobrém slova smyslu. Něha je jeden z nejpomaleji odvyprávěných příběhů, co jsem měl tu čest kdy vidět, což ovšem není jeho hlavní problém. Ten se totiž skrývá v naprosté prázdnotě celého snímku. Tomu filmu neubližuje jeho hlemýždí spád, ale jeho absolutní zbytečnost a ve výsledku i totální bezvýznamnost. Něha mi přijde tak strašně o ničem, že vlastně nevím, zda-li se zde mohu vůbec zmiňovat o nějaké zápletce. Detektiv pronásleduje právě propuštěného kluka, na kterého se pověsí mladá holka. A víc nic. Závěr pak sice přinese velice jemný zvrat, ale vybízející též spíš jen k pozvednutí obočí a pložení si otázky, co to mělo celé za smysl? Děj nudný, postavy naprosto bez ducha, jejich jednání minimálně podivné, atmosféra a napětí žádné, ona je Něha vlastně celkově i dost těžko žánrově zařaditelným snímkem, má to prvky road movie, rodinného dramatu, psychologického thrilleru, ale ve výsledku není nakonec stejně ničím.K dobru tak lze přičíst pouze charismatické ústřední pánské duo Crowe/Foster, které tomu dalo alespoň minimální rozměr snesitelnosti. Tenderness je zkrátka totálně bezvýrazným a doslova zbytečným filmem, obsahující naprosto čisté vakuum. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Russell Crowe stihl natočit všechny své scény ve filmy za pouhých 9 dnů. (Baffer)

Reklama

Reklama