Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdince za podezřelých okolností zemře sestra. Nějaký čas poté jede s kamarády na prázdniny, aby se z toho vzpamatovala. Na místě se však děje cosi záhadného. Dívka má pocit, že je to její mrtvá sestra a snaží se s ní spojit... Tak to jsem zase naletěl. S vědomím, že se film odehrává u lesa, jsem si řekl, že to může stát za to, už kvůli režisérovi Danielu Myrickovi. Jenže jsem se samozřejmě splet. Pořád jsem čekal, kdy už se to rozjede, ale ono furt nic. Ještěže hlavní hrdinka byla docela kočka a celkem dobrých bylo i posledních 15 minut. Stejně jsem tu hodinu a půl proseděl se svrběním zadku. Slunovrat bych podruhé už nedal. Sterilní nuda za 4/10. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Chata u jezera, tajemnej děda odvedle a parta teenagerů. Ano, ani Slunovrat si nepohrává s žádnou originální myšlenkou, naopak. To, co jsme viděli už stokrát, uvidíme postoprvní, nedotažený scénář je jedna velká předvídatelná hra s nudícím se divákem a herci v podstatě nemají co hrát. O divném konci, resp. pointě ani nemluvě. 35% ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na me,ale tohle opravdu ne, 2 hvezdy davam jenom za peknou bazinatou Lousianskou prirodu, kterou jsem mel take moznost osobne navstivit. Ten babadook, nebo co to bylo, to delali na Atari? Nebo na cem? Vzdyt ta grafika byla podobna ne-li stejna jako ta obusku z Obusku z pytle ven. To je totalni dno, neco takoveho po roce 2000 umistit do filmu. ()

bulawaio 

všechny recenze uživatele

6/10. Solstice byla pro mě osobně přijatelnou duchařinou. Režisér pozvolna budoval atmosféru, sic na obvyklých žánrových scénách a postupů, ale dobře se mu to dařilo včetně dobře vygradovaného finále. Sám jsem do poslední chvíle nevěděl, jak to dopadne, a to se cení. Parta teen byla dobře obsazená a vybočovala z klasických kýčovitých kolejí. Určitě lze doporučit jako nenáročnou duchařinu, kterých rozhodně nevznikají za poslední léta mraky, ale nečekejte, že se budete krutě bát. ()

hronikpetr 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, který je sice od půlky filmu docela předvídatelný ale koukatelný. Ač to není ničím přelomovým myslím si že za shlédnutí tento kousek stojí..Napětí sice velmi stagnuje ale posledních asi 10 minut si to vykompenzuje.. Hororové prvky zde nejsou ničím přelomovým. Lekacím scénám by zde dosti napomohl lepší načasování a zvuk, ale snaha se cení. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama