Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

CerstvySneh 

všechny recenze uživatele

„Ten krokodíl sa bojí viac teba ako ty jeho.“ :D Veľmi milé. To sa mi páčilo. No inak, Slnovrat hodnotím veľmi nízko. Strašidelné sekvencie boli očakávateľné a slabé (auto so zasvietenými svetlami??? Ozaj desivé...), postavy nesympatické a dej mi pripadal tak zvláštne pospletaný dokopy, akoby sa niekto snažil spojiť viacero nie príliš zaujímavých kúskov, s tým, že hádam z toho čosi bude. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film se jmenuje "Slunovrat" a o Slunovratu nebo něčem s ním spojeným zde není ani sekunda. Takže to považuji za podvod na diváka. Ten, koho baví mystika různých svátků apod., si zde na své určitě nepřijde. Je zde klasická parta mladých lidí na chatě (no, chatě) v lese, kdy jedna dívka má neustále problémy s tajemným zjevením, které má trošilinku širší souvislost. Zpestřením je místní chlapec, který se vyzná ve voodoo. To je ale z mystiky tak vše. Film se začne rozjíždět až v posledních dvaceti a něco minutách. Kdy ale skončí tak rychle, jak začal. Takže nic moc a myslím, že ty mé dvě hvězdy jsou hodně přívětivé. ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

presny typ filmu hodici se na dlouhe zimni vecery kolem 11 hodiny vecerni na te-fau Nova. vse je pekne vymazlene a prospikovane osudy teenejdzerskych slusnacku, hudba oslizle pohodova a co je hlavni - absolutne nehorrorove... marne patram v pameti, kdy sem videl naposledy tak slabe atmosferickou ducharinu... totalne odvarena devadesatiminutovka ... tento pafilm kvalitativne kategorizuju hned vedle pruseru typu Stigmat (ikdyz zde nevidime deviantni kneze) a jinych obludnosti ... resume se nabizi.... : bohapuste lejno... ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Drama / Horor / Thriller tj. popisek u tohodle béčkovýho filmu, ale ani jedno z toho sem teda nezaznemenal a celý film sem se v podstatě nudil. Až na vybornýho R. Lee Ermey, který umí svou roli zahrát na jedničku a je známý z těchto typů filmů - viz Texaský masakry atd. atd jsou ostatní herci jen loutky co nic nesvedou včele s hlavní hrdinkou co celý film jenom brečí a řve jako dítě, chjoo, ubohý..... * za snahu ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ničím vyjímečný, průměrný, nejen duchařský horor s dávno provařeným scénářem. Postavy ale působí vcelku sympaticky, děj je zasazen do atraktivního prostředí amerického jihu, finále, ač zpočátku docela zmatečné, bylo i trochu napínavé. Prostě průměr srovnatelný s The Messengers, a silné 2 hvězdičky. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama