Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

heyda 

všechny recenze uživatele

Film, který staví na homosexuálních a heterosexuálních vztazích zrovna není můj šálek kávy. Nicméně dalo se to přežít. Určitě býváte z filmů zvyklí na to, že buzík chodí většinou oblečenej v růžovém nebo hodně barevném výstředním oblečení, většinou šišlá nebo mluví zženštile a ke všemu kroutí zadkem. Tak tady se ničeho takového nedočkáte, což má můj velký obdiv. Navíc Brittany Murphy si zahrála jednu z posledních rolí ve svém životě, takže se hodí na její počest dát tomuto filmu šanci. Pro mě je to však obyčejný romantický průměr, který mě příliš neoslovil. 50% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Asi bych si neuměl představit tupější scénář pro romantický film. Emily má tak našlapaný život, málo času, je tvůrčí a energická, miluje bližního svého, ale nejlíp si ruzumí s homosexuály, není vůbec složitá. Má spoustu divných přátel a snaží se je učinit šťastnými tím, že jim hledá partnery a životní šance. Sama se potácí ve vztahu s ex-boyfriendem, se kterým spí, ale nechodí. Jak říkám, debilita. Je to ale tak blbé, až to zavání parodií, takže je to vlastně chvílemi i zajímavé. Asi jedinou záchranou je výkon Brittany Murphy, která svou postavou fakt žije a tu blboučkou naivní pipku hraje perfektně. Druhá půlka výrazně ztrácí tempo a i ta hodina a půl je nakonec příliš dlouhá. Za těch pár vtipů a že jsem to chytl v docela dobré náladě dávám 60%. ()

Reklama

katchi 

všechny recenze uživatele

Vtipné, dobře to odsýpalo, chvilkově originální, elegantní a kouzelné. Ve škatulce "romantická komedie" to byl jeden z nejzdařilejších filmů co jsem kdy viděla. Brittany Murphy hrála skvěle a navíc ji to neskutečně slušelo. Santiago Cabrera byl úchvatný. Občas mi to sice kapku přišlo, že gayové to maj v životě lehčí a všude je plno gayů..pomalu víc jak heteráků, nicméně ani toto filmu neuškodilo:) Doporučuji všem, kteří se občas rádi zasmějou a mají rádi romantiku:) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy s tmavými vlasy mě naprosto ohromila :) Neskutečně moc jí to seklo a ta role pro ni byla jako ušitá :) Film se mi moc líbil hlavně různorodostí - ať už se jedná o sociální začlenění ve společnosti, tak celkové postoje lidí. Každá postava měla něco do sebe a hlavně už po pár minutách jsem věděla, že to bude zajímavé :) Je tam plno dobrých hlášek - třeba hned v počátku: "Já jsem anglická královna!" :D Skvělé kostýmy, výborně ujetá nejlepší kamarádka, která když je totálně mimo, tak vyvádí zajímavé věci :D :D Naprosto mě dostala minirolička Stephanie Beacham :D "Ty sis mohla vzít aspoň něco" :D :D Na závěr skvěle zakomponované znázornění životního příběhu na filmovém plátně, kdy se tam opravdu povedlo přivést světově proslulé herce a tím to má ještě víc speciální šmrnc :) ()

Arehanah 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Brittany měla talent a navíc byla nádherná. Sdílet domácnost s gayem (nejlepším kamarádem) není od věci. Zábavy je dost a člověk se nenudí. Herci hrají výborně a příběh zaujme. "Pokud zná někdo důvod k tomu, aby sňatek nebyl uzavřen, ať promluví nebo ať mlčí navždy" ....."Nejsem gay"..."Cože, prosím?"..."Nejsem gay"...."Tak to máte oba štěstí!" :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno