Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

demovka 

všechny recenze uživatele

Film pro ženy a snad i homosexuály. Rozhodně není pro muže, kteří nesnášejí konverzační komedie a preferují akční filmy. Brittany Murphy považuji za jednu z nejlepších hereček poslední doby a v tom filmu je moc hezká.Hraje zmatenou a aktivní mladou ženu, která stále přemýšlí o láce a partnerství, snaží se dohodit každému někoho, jen na sebe nemyslí. Toho, kdo je zamilovaný do ní, považuje za homosexuála - Paul. Tím vzniká mnoho komických situací. Dotyčný neví, jak z toho ven, když pokaždé, když se jí to snaží vyvrátit, ona ho předežene s další přívalem akčních zážitků. Paul nakonec musí domů kvůli vízu a tudíž je řada na ni, aby vzala rozum do hrsti. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní romcom. Pokud hledáte tip na večer a máte nakoukáno většinu profláklých romcomů, tohle by pro Vás mohla být správná volba. Věřím, že hlavně partnerkám/přítelkyním se to bude hodně líbit. Brittany Murphy je tu hodně cute (škoda jí....) Překvapivě tu není otravná obligátní gay vložka a vzhledem k ději je i dost na místě. Hodně sympatická je hra se 4. bariérou, přímo jí to neprolamuje, ale párkrát to na ní hodně sympaticky zaklepe. Hodně fajn jsou 2 camea v závěru. :-) Pokud máte (jako já) rádi Notting Hill a Snídani u Tiffanyho, tak tady si přijdete na své. V některých scénách to na ně vyloženě naráží a cituje. Za mne hodně velké překvapení. 7/10 ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

Dominantní pocit po shlédnutí - promarněná šance na dobrý film. Místy hodně vtipné dialogy slátané dohromady scénáristovou hrubou nití v rozpačitý a nepřesvědčivý celek. Přemíra gay postav oslabila zábavný efekt konfrontace gay x hetero. Brittany je bezesporu půvabná, o tom žádná, ale jako nenápaditě napsaná Emily mě rozhodně neokouzlila. Daleko víc mě pobavila Catherine Tate v roli pošahané Tallulah, která snad jediná naplnila moji představu břitkého anglického humoru. 60% (s přimhouřením oka). Zajímavý komentář: Cushing ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Podle mého inteligentní, chytrá a hravá romantická komedie, která je v mnohá ohledech příjemně svá, svižná s obrovskou dávkou humoru a příjemné atmosféry. Nechápu tak nízké zdejší hodnocení, protože Láska a jiné pohromy se zdařile vyhýbají i některým typickým klišé romantických komedií, jejichž výskyt ve filmu povětšinou způsobuje nízká hodnocení. Pořádně přesvědčivých 80%. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

I ta hodina a půl je na tenhle film příliš. Celé se to nese v úporné snaze o lehkost vtipu, ale zbývá bohužel pouze ta úpornost. Dialogy jsou našroubované, nepřirozené (stejně jako některé postavy, viz. ta hrůzná ženština, kterou hraje Catherine Tate) a zápletka velmi předvídatelná. Jedna hvězdička za zaznění části skladby Macho Man od Village People a vizuální doprovod. Poznámka: při sekvencích typu tančení tanga mám chuť vždy někam zalézt a nehlásit se k lidskému plemeni. Bohužel jsou podobné fraškovitě muzikálové vsuvky dost často součástí filmů - a nemusí jít zrovna o romantické filmy, komedie, nebo "romantické komedie". ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama