Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (502)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem očekával, že to bude to, na co jsme zvyklí z "Ivánka". Takže výkony Čtvrtníčka a Poláška standardní, jen velikej rozdíl v tom, že v tomto dílku nebylo za 100 minut ani zdaleka tolik vtipu, co v jakémkoli z těch pár čtyřminutových dílů jejich "fotbalových skečů". Trochu film ještě zachraňuje šílenej Hrušínský, ale na přidání hvězdičky to nestačí. Už asi nikdy. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Prosím pěkně - vysvětlí mi toto někdo? :-D Co to jako přesně mělo znamenat? Nebýt čarokrásné Kristýny Farkašové, raději bych snad zíral na vypnutou televizi (Tím se osvětluje ta jedna chuďoučká hvězdička). Snažil jsem se v té spleti hovadin, kterou se pokoušel lepit do celistvého útvaru jen Čtvrtníček chrlící jednu hlášku za druhou (méně je někdy více, Péťo), leč marně. Opravdu nevím, co víc dodat. Vzdávám veškerou argumentaci, největší chybou Posledních plavek je to, že vůbec vznikly. Doufám tedy alespoň, že byly vážně poslední. ()

Reklama

Tatatranka 

všechny recenze uživatele

Naposledy v plavkách jako plameňák-brodka v mělčinách i hloubkách islandské laguny. Mezi zabělenými Japonci nestvůrné mlhy a padavý déšť se sněhem. Zamechované kameny nad vypráskanými gejzíry. - Poprvé v Posledních plávkách v listopadu a hned s husí kůží po těle i po duši. Studí rybník Plavkovec. Brr! Ble... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vlastně nevím, proč hvězdu dávám. Blábol strašlivý, ve kterém nezaujme nic. Asi na pošesté jsem konečně viděl téměř celý film. Tolik skvělých herců a tolik neuvěřitelné nudy. Já jsem člověk trpělivý, který zvládne ledasjaký experiment ( hlavně 60.léta se v nich vyžívala), ovšem tohle? Velebnosti, du blejt... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nesnáším Čtvrtníčka,zválště kdy z uvádění Kinoboxu udělal pouze trapnou frašku,ale tahle komedie,nemůžu si moct se mi hodně líbala na takových 75%. No je to píčovina,ale nebere se tak vážně jako jiné nové české filmy v nichž i ti nejzkušenější herci prostě odříkávají text. Tahle komedie o sobě ví,že ej debilní a nevadí jí to. Nejlepší hlášky. "Minule to bylo 9,opakuju 9 lžiček. A to mě prostě sere." "Až budou sněžit hovna!" "A zrovna se na to nevyseru.""Až ho sežeru tak ho vyseru a pak ho znovu sežeru." ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Jiří Lábus při natáčení hodně improvizoval. (Fenk)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)
  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)

Reklama

Reklama