Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nijak zajímavý podvodnický thriller, u kterého by snad ani tak nevadilo, že víte, jak dopadne, ale rozhodně vadí, že víte, jak bude probíhat. Pak už je jedno, že máte k ruce Jackmana a McGregora, protože pokud u filmu založeném na zvratu a překvapení odhalíte karty hned na začátku, nepomůže vám ani herecký Pánbůh. Ty, kteří se do Deception chtějí i přesto všechno pustit, varuji před českým dabingem. Je naproto příšernej. 30% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica stála za to, mala dokonca aj taký mysteriózny nádych. Druhá to už rozkrútila podľa pravdepodobného scenáru a bez prekvapenia to nebolo ono. Nakoniec sa dá vlastne konštatovať, že ten McGregor to zobral len kvôli pár sexuálnym scénam, čo sa mu tu ponúkli. Michelle Williams s dlhými vlasmi sa ešte dala. ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

"Hele, myslíš, že ženy nesvrbí?" Úvod sľubuje tajomno, erotické posteľné scény s bradavkami a vášnivo sa zvijajucimi ženskými telami v sexi prádle. Tajomný pán, ktorý zabudne svoj telefón na stole: 'Máš dnes večer čas?' tajomná krásna sexi blondínka - všetko super až na nesympatického Ewana. Po 30 min. sa všetko začne rozpadať, prezrádzať podávať divákovi na podnose, tajomno vyšumí do vetra ako plyn z prasnutej trubky a celé to ide dole vodou bez dalších zvratov a vášnivých bozkov. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je blbost jak bič. V tomhle filmu nefunguje absolutně nic. Postavy se chovají jak obyvatelé ústavu pro choromyslné, dialogy doslova tahají za uši, každý zvrat v ději očekáváte už 15 minut dopředu... A takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho. Jediná záhada pro mě je, proč herci formátu McGregora nebo Jackmana na tuhle příšernost kývli. Herecké obsazení je taky jediný důvod proč dávám 1*. Jinak je to totální ztráta času. ()

Uberlord 

všechny recenze uživatele

Celkově jsem se u filmu bavil, ovšem trošku mi nesedla role Hugh Jackmana coby padoucha, ikdyž Hugh i Ewan ukázali, že umí :) Film je nápaditý a drží v divákovi napětí do poslední chvilky. Já jsem spokojen. 4/5 (Kvalita herců, jdoucí v niveč na úkor scénáře se tu již probírala, tudíž nemám co dodat.) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)
  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama