Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Zahrada je nezapomenutelný loutkový film o zahradě, partě kluků a zlém kocourovi, od tvůrců úspěšných animovaných příběhů o dvou medvědech, kteří se potkali u Kolína nazvaném Pojďte pane, budeme si hrát. Svou zvláštní imaginativností a tajemností připomíná v jistém smyslu dětský horror. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele HellFire k tomuto seriálu (6)

Zahrada (1974) 

Další z vynikajících českých loutkových seriálů plný krásných hlášek, postaviček a brilantního dabingu. ()

Milovník zvířat (1974) (E01) 

Příběh o osamělém pánovi, který si jednoho dne pro potěšení koupí malinkou rybku. Ta mu ale časem vyroste až ve velrybu, a tak jí koupí zahradu a na ní pořádný bazén. Na to si pořídí rovnou dva pejsky. Ti mu ale vyrostou rovnou v malé slony, a tak jim postaví altánek, kde si hrají na cirkus. Než si stačí vychovat třetí zvířátko - kočku, tak pán umírá a zahrada upadá v zapomnění. ()

O té velké mlze (1975) (E02) 

Krásný příběh o partě kluků, kteří při cestě do školy zabloudí v mlze a ocitnou se před zapomenutou zahradou. Už jen ta část, kdy se snaží otevřít branku a neustále jim do klíčové dírky padají všemožné věci, mě dokázala zaručeně rozesmát. Perfektní je také dabing a animace. ()

Jak ulovit tygra (1976) (E03) 

Je horký den a kluci by si nejraději hráli ve stínu na zahradě. Když ale on tam sídlí ten hrozný kocour. Kluci se tak rozhodnou jej ulovit. ()

Velryba - Abyrlev (1977) (E04) 

Kluci se jdou poradit do zahrady za velrybou Abyrlev ohledně závěrečné zkoušky ve škole. Ta jim ale pokládá otázky, které ve škole ještě neprobrali :). Další švandovní díl. ()

O myších ve staniolu (1977) (E05) 

Kluci si vyrazí hrát do zahrady a plánují ulovit kočku, která je neustále zlobí. Když na místo dorazí, zjistí že se kočka přejedla čokolády a je jí zle. Kluci tak dostanou příležitost zahrát si na doktory. ()

Reklama

Reklama