Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeff (Seann William Scott) je velmi svérázný mladík. Je mu skoro 30 a je finančně závislý na své rodině. Snaží se vymlouvat na nejrůznější postižení – poruchu soustředění, Tourettův syndrom, problémy s rovnováhou. Dnes má Jeff smolný den. Zpacká pracovní pohovor, málem ho přejede auto a potopí jachtu svého nevlastního otce. Ale také potká Lynn, tu nejkrásnější dívku, jakou kdy viděl. Jenže Lynn je už zadaná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

biergof 

všechny recenze uživatele

Drama? Já jsem se za poslední roky takle nezasmál! Smekám kobouk před Stiflerem, on umí zahrát, umí! Film je hodně drsná variace na účetního Fantoziho a rozhodně nění pro každého. Ale když se vám smůla lepí na koudela a vy to přejdete a ohlédnete se za sebe, dost se zasmějete. Asi proto jsem se u filmu tak bavil, hnědá čára na prostěradle nebo když si chce pujčit dolar od bývalého spolužáka už mě zase chytá záchvat, dám si prášek pustim si to znova. Vynikající!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V noci mi hlavě celé hodiny jede basket." Nemám rád filmy, které se mě snaží infikovat a po setkání s idiotem Jeffem jsem si sám diagnostikoval schizofrenii, Tourettův syndrom a průjem. Přitom mě asi měly pobavit Jeffovy profesionální návštěvy různých sezení, potopení lodi či znásilnění plyšové pumy, ale mě spisovatel, rybář, komik a příživník Jeff celou dobu pouze neskutečně štval. ()

Reklama

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Ako píše fullrose16: Není to ani skvelá komedia ani dráma. Je to také nič. Rozhodne tu chýba vtip a kreativita v scenári. Nepocítil som nejaké radikálne postupenie hlavnej postavy, tak ako by som čakal na priemerný film. Ta viac menej stagnovala. Jedine čo to všetko záchranilo bol fakt, že je to natočené podľa skutočnej udalosti. Tým sa veľa veci ospravedlňuje. Aspoň ja som tomu uveril. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Můj nejlepší herec v tomto filmu: Seann William Scott. Kdyby to bylo více komediální, mohlo to být dle mého názoru daleko lepší. Ale takhle se to jeví,nicneříkající. Seanna Williama mám rád a určitě mohl podat lepší výkon, než podal. Bohužel to asi bylo tím scénářem. "Jsem něco mezi Rain Manem a zhulenym Forrestem Gumpem, že jo ?" ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Turettovsky dysgrafický outsider před lacinou kamerou vedenou nezkušeným režisérem Gumpovsky rekapituluje své životní patálie. Fajn, Seann William Scott se po Stiflerových zádech vyškrábal na úroveň, kdy je schopný sám utáhnout snímek s dramatičtější linkou, ale to by ten snímek nejprve musel stát za to. Na to abyste se pustili do kombinace Forresta Gumpa a Steva Stiflera (a že to není úplně špatný nápad) musíte mít od boha (nebo maminky) naděleno o kapánek více, než průměrný student filmové školy v Písku, anebo odkrouceno podstatně více, než Tod Harrison Williams. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama